HFIB034

10 Sleeps – 5 slaapkamers – 4 badkamers – zwembad

Een heerlijke plek om te vertoeven deze waanzinnig mooie villa! In de kalme omgeving en ontspannen verblijf kan je hier al je zorgen laten varen.

Het huis straalt een en al elegantie uit met de traditionele witte muren en prachtig design. Elke slaapkamer heeft zijn eigen terras waardoor privacy is gewaarborgd. Dit huis is perfect voor gezinnen of vakantie met vrienden.

Slaapkamers & Badkamers

Het huis heeft prachtige 2 slaapkamers met ensuite badkamer. Er zijn ook 2 familie slaapkamers met gedeelde badkamer. De badkamers zijn luxe  ingericht met prachtige tegels en met een bad. Drie van de vijf slaapkamers hebben een 2 persoonsbed en 2 slaapkamers hebben een bed die van 2 naar 2x 1 persoonsbed gezet kan worden.

Het interieur is zodanig rustig ingericht dat het een intieme sfeer uitstraalt. Veel licht en mooie comfortabele meubelen geven het een zachte uitstraling. Hout en beton, met Scandinavisch design en soms een antieke touch. Grote schuifdeuren geven toegang naar het terras en de tuin. Naast de living is er een open keuken met ontbijtbar. Ook is er een 12 persoons eettafel waar je gezellig aan kunt dineren. De keuken is volledig uitgerust met alle moderne gemakken.

Buiten is er een 18 meter zwembad aanwezig met diverse ligplekken met parasols. Een watermuur geeft net dat extra stukje uitstraling aan het mooie ruime zwembad. Een buitenkeuken en een serene eettafel voor 10 personen onder een prachtige pergola. Alles wat je nodig hebt voor heerlijk buiten te vertoeven. Er is een bbq aanwezig.

Verdere bijzonderheden

Alarm
Wifi
Airconditioning
Parkeerplekken
Ipod
Sateliet TV
DVD speler
Sound System
Hoge stoelen en bedjes voor de kleinere kinderen op aanvraag

Voor het meenemen van huisdieren is eerst toestemming nodig.

Es Cubbels is een dorpje aan de westkust van Ibiza. Dichtbij de stranden van Cala Moli, Cala Tarida, Cala Jondal en Cala Vadella. Aan het strand ligt het heerlijke restaurant Ses Boques. (Open tot 20.00 uur!)  Hier kan je fantastisch lunchen. Een stukje verderop, op de grote weg, zit het restaurant Can Bass, met een hippe tuin waar je s avonds kunt eten. Echt een aanrader! Voor boodschappen zit er verderop een kleine supermarkt aan de weg maar als je iets verder rijdt naar het dorpje Sant Josep zitten 2 grotere supermarkten. Hier kan je ook het bekende passion cafe vinden!