B&B – San Lorenzo – Ibiza – 12 Sleeps

ONTBIJT
De prijs van de kamers is inclusief gezond en vers ontbijt.

TUIN
Het is een heel fijn huis voor kinderen omdat het een hele ruime tuin heeft en een groot zwembad met apart pierebadje. De tuin is afgezet en daardoor helemaal veilig, de kinderen kunnen nergens naar toe. Naast het terras is er een grote tuin en een buiten BBQ. Er is een huisje met parkieten en een vijver met goudvissen en kikkers in de tuin en een ruime zandbak om in te spelen.

WIFI
Er is snelle wifi aanwezig in het huis.

HET HUIS
Het huis heeft 7 slaapkamers waarvan Bas, Renu en Skye er 1 bezetten. Van de 6 overgebleven slaapkamers is er 1 master bedroom op de 2e verdieping. Deze kamer heeft een eigen badkamer en jacuzzi, bij je boeking kun je daaruit kiezen. Op de 2e verdieping zijn nog 2 kamers die een badkamer delen. Beneden zijn er 4 slaapkamers die 1 badkamer delen. We hebben 2 lieve poezen die voornamelijk buiten lopen.Vanaf alle kamers is er uitzicht op het platteland. Vooral vanaf de balkons/ terras op de 2e verdieping is het uitzicht geweldig.
Bij het huis hoort een moestuin waar we citroenen, sinaasappels, aardbeien en avocado’s van kunnen plukken. Deze zullen bij het ontbijt vast voorbijkomen. Net als de eieren van de kippenfarm die bij het huis hoort.

De keuken is gesloten voor gasten, maar er zijn veel mogelijkheden bij ons in de buurt om te lunchen en dineren. Wij geven jullie graag onze favoriete plekken op het eiland.
Vanwege het milieu verzorgen wij een handdoek per persoon per week. Als je meer handdoeken nodig hebt voor bijvoorbeeld het strand, dan kun je deze zelf meenemen.

DE BUURT
Het huis is via een platte weg makkelijk te vinden en bereikbaar. Het ligt midden in het platteland, wat zorgt voor rust en geluiden van vogels en kikkers.Vanaf het vliegveld is het 20 min. rijden en vanaf Eivissa 12 min.

ROUTE (vanaf het vliegveld)
Je rijdt richting SANTE EULARIA tot de afslag SAN LORRENC/ SANT ANTONI/ PORTINAX, deze neem je en je neemt gelijk rechts op de rotonde weer SAN JOAN/PORTINAX. Rij helemaal door (langs Bambudha Grove, Nagai, Noah s Garden, SACCA) tot je aan je Rechterhand een groot bord met CAN DOG hebt. Dit straatje ga je in, rij door tm het eerste huis aan je rechterhand met de ronde lampen bovenop het hek.