Porto – Portugal

 

Hotel

Dit prachtige hotel ligt net buiten het centrum van Porto op 500 meter van het metrostation Casa da Musica. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerd 19e-eeuws herenhuis. De ruime suites zijn opgetrokken uit beton en ingericht met design & antiek. Wat het ondanks de koele materialen een warm welkom geeft.

 

De sfeervolle kamer hebben prachtige plafonds met teksten gegraveerd in het beton. Er is gratis wifi in alle kamers en een balkon met uitzicht op de stad. Een kitchenette inclusief nespresso, flatscreen-tv en een zithoek is aanwezig in elke kamer. Elke kamer heeft een grote spiegel wat het effect van de grote kamer alleen maar meer accentueert. De bedden zijn groot en comfortabel.

 

De kamers hebben allemaal een regendouche met heerlijke verzorgingsartikelen.

 

In de ochtend kunt u genieten van een vers ontbijtbuffet in de eetzaal of op de patio van het hotel. In de tuin zijn zitplekken onder de fruitbomen waar u eventueel uw dag rustig kunt beginnen met een boek of een kop koffie. De lounge binnen heeft een open haard. Daarnaast is een bibliotheek waar u rustig een krantje kunt lezen of gratis gebruik kunt maken van de computer.

 

De receptie is 24 uur per dag aanwezig en heten je zeer warm welkom. Zij regelen graag voor u een leuk restaurant en hebben allerlei leuke tips voor de omgeving.

 

Wij hebben hier een heerlijke tijd gehad! Binnen 5 minuten waren we met de auto in het centrum. Het is dus zeker geen nadeel dat het niet midden in het centrum ligt! Parkeren is heel goedkoop en het hotel heeft een eigen parking. Dit mooie hotel krijgt er in 2019 een zusje bij, we houden je op de hoogte!