HFGR005

Milos – Griekenland

 

3 sleeps – 1 slaapkamer – 1 slaapbank – buitenkeuken – buitendouche – inloopkast – wifi – nespresso machine – TV – DVD speler – föhn – uitzicht op de baai van Milos

 

HFGR005 op het zuiden biedt een vlekkeloos ontwerp in één open ruimte, met kamerhoge ramen die het uitzicht op zee omlijsten. Omgeven door olijfbomen en natuurlijke kruidentuinen van salie en tijm, ligt de villa net boven het water en biedt een betoverend uitzicht op de zee en voorbijvarende boten.

Buitenkeuken om buiten te koken en dineren en een grote buitendouche om onder de sterren te zwemmen.

Totale oppervlakte van 80 m², 40 m² interne ruimte, geschikt voor maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind in een extra kingsize bed en een slaapbank voor één dag.

* Een babybedje is op aanvraag beschikbaar voor gasten van 3 jaar en jonger.

 

De Lodge ligt op een locatie met een ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid, met prachtig uitzicht en biedt absolute privacy en rust aan de rand van de Egeïsche zee. Gebouwd op een helling recht boven de zee en een klein vissersdorpje, in het beschermde archeologische gebied van de oude stad Milos, combineert het toevluchtsoord natuur en cultuur op een unieke manier.

 

Ontworpen in samenwerking met Griekse architecten van wereldklasse, is de Lodge ontworpen om de ongerepte natuurlijke omgeving te omkaderen en een kans te bieden om opnieuw contact te maken met de natuur en het zelf. De Lodge past perfect in het landschap en biedt een vredig paradijs van Cycladische eenvoud en elegantie en de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de verbazingwekkende natuurlijke schoonheid van het eiland terwijl u in ingetogen luxe leeft.

 

We zijn erg trots op onze actieve betrokkenheid bij initiatieven om de zee te beschermen tegen vervuiling en het bedreigde zeeleven te behouden. Binnen de Lodge worden overal duurzame praktijken en materialen toegepast. Het ontwerp streeft naar een niveau van minste interventie, simpelweg de weg wijzen, en tegelijkertijd investeren in geavanceerde technologie om volledig groene structuren te creëren.

Het eiland Milos heeft een eigen archipel die onder andere de eilanden Kimolos, Polyegos en Andimilos omvat. Uiterst belangrijk in de oudheid, deze eilanden zitten vol met oude schatten, mythen en herinneringen, zowel boven als onder water. Alleen toegankelijk per boot, de onbewoonde eilanden van de groep zijn beschermde natuurlijke habitats van bedreigde diersoorten die genieten van de meest ongerepte wateren van Griekenland.

 

Hiken, windsurfen, kitesurfen, paddleboarding, zeilen, kajakken, vissen en duiken kunnen op verzoek worden geregeld.