HFIB107

Calo d’en Real – Ibiza

 

10 sleeps – 5 slaapkamers – 5 en suite badkamers – infinity pool – panoramische uitzicht – airconditioning – volledig ingerichte keuken – BBQ – in- en outdoor sound system – dagelijkse schoonmaak –

HFIB107 is gevestigd op een plek op de eerste rij op de klif. Het is een charmant privé hotel dat in 2009 volledig werd gerenoveerd. Vanaf de bevoorrechte locatie heeft u een onvergetelijk uitzicht op de zonsondergang, met de eilanden Espartar en Bledas op de achtergrond, terwijl een paar geweldige stranden zoals Cala Vadella, Cala Molì en Cala Tarida gebied snel en gemakkelijk zijn aan te rijden.


De bijzondere architectuur doet denken aan een tempel, met een ruim terras dat zich uitstrekt richting de zee met een privé zwembad en constante zon. De buitenruimte is uitgerust om buiten te dineren, en u voor het ontbijt kan kiezen tussen de sierlijke binnenplaats of het privé paviljoen op de klif.


Binnen hebben alle ruimtes een uitnodigende sfeer, warme tonen en natuurlijke materialen werden gebruikt om een ​​elegante stijl over te brengen die nooit pretentieus noch overdreven is. Alle slaapkamers hebben dezelfde normen, elk met zijn eigen details en inrichting om het een persoonlijk gevoel te geven.

2 grote slaapkamers met tweepersoonsbedden, A / C, en-suite badkamers met ligbad en buitendouche, beide bereikbaar vanaf het zwembad en de binnenplaats, verbonden op verzoek met de gastenkamers

2 gast slaapkamers met koppelbare eenpersoonsbedden, A / C, en-suite badkamer met douche, beide toegankelijk vanaf de binnenplaats, verbonden op aanvraag met de master slaapkamers
1 gast slaapkamer met een tweepersoonsbed, A / C, en-suite badkamer met douche, onafhankelijke toegang vanaf de binnenplaats.

 

 

Deze villa is het perfecte toevluchtsoord voor twee gezinnen vanwege de unieke configuratie met slaapkamers die op verzoek met elkaar kunnen worden verbonden. Wie op zoek is naar een stijlvolle vakantie, in een optimale positie met goede privacy en in de nabijheid van enkele van de beste stranden van Ibiza, hoeft niet verder te zoeken.

Dagelijkse schoonmaakservice, twee keer per week verschonen van beddengoed en handdoeken

Gratis conciërge begeleiding vóór uw aankomst en tijdens uw gehele verblijf in de accommodatie | Gratis escort en hulp bij bagage van / naar de accommodatie, zowel bij aankomst als bij vertrek Gratis hulp bij het in- en uitchecken van de accommodatie.

 

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid

 

Neem contact op