Hello!

Wij als moderne travellers  zijn van mening dat we niet alleen staan in onze passie voor design en reizen  en was het soms een hele opgave om een mooie accommodatie te vinden. We ploeterde dan ook jarenlang tussen de pagina’s met gifgroene tapijten, blauwe mozaiek gordijnen en eikenhouten spijlen bedden. Maar we kwamen toch locaties tegen die we de moeite waard vonden om te bezoeken, soms viel het tegen, maar vaak liepen we  tegen een fantastisch verblijf aan. Als hobbyende reis-architecten zijn wij daarom deze bijzondere locaties gaan bundelen en delen we deze graag met jullie. Elk huis en hotel hebben wij persoonlijk uitgezocht en getest om te zorgen dat we jullie een bijzondere selectie aan kunnen bieden.

De huizen waar we verblijven zijn altijd van mensen die met zorg en aandacht hun huizen inrichten en onderhouden. En die selecteren wij daarop. Stop met zoeken naar dat ene leuke boutique hotel, ook hier hebben wij de allerleukste van op onze site staan. En wil je net als ons die leuke road trips maken of tips over de omgeving, volg dan onze blogs.

Of je nu een huis wilt boeken, een hotel, of een roadtrip, dan lijkt het ons een feestje om je hierbij te helpen. We bieden je niet alleen geweldige locaties aan, maar ook persoonlijk contact om je reis zo onvergetelijk mogelijk te maken.

Veel liefs,

Wen & Nous