HFAF011

 

6 sleeps – 4 bedden – 4 slaapkamers – 3 badkamers – zwembad – WiFi – open haard – parking

Dit prachtige huis is helemaal open, alle deuren openen naar de centrale binnenplaats die uitkomt op het zwembad. De slaapkamers openen naar de tuin.

Je bent  in het hart van de natuur, je hoort de zee in de buurt, Fish Eagles en honderden vogels.

Het huis is erg prive gelegen en dicht bij zwemstranden, dammen, wandelpaden, surfen, mountainbiken en vele toeristische attracties. Het is op het noorden gericht, wat betekent dat u tijdens het kijken naar de zonsondergang kunt genieten van cocktails op ons terras.

Het eigendom grenst aan een natuurgebied , wetlands en zandduinen scheiden ons van het strand. Je zult dagelijks visarenden en de oceaan horen. Het leven van vogels is overvloedig, terwijl de sterren hier ’s nachts het helderst zijn. Het huis is luchtig, licht en zonnig. Dat en door het prachtige 8m x 4m zwembad hoeft u het huis niet te verlaten!

U kunt gebruik maken van de hele woning min een kamer die we zullen afsluiten met onze persoonlijke spullen. U heeft ook toegang tot het meer.

Het huis is niet geschikt voor feesten of luide muziek toegestaan, het is een eco-landgoed en gewelddadige mensen worden niet getolereerd.

Het huis is omringd door vriendelijke mensen, gezinnen met kinderen en een prachtig uitzicht op de bergen. We zijn 5 minuten van het strand verwijderd.  Rondom het huis zijn vele hardlooppaden, wandelpaden & biking paden.

Slaapkamer 1 heeft een queen size bed, 2 slaapkamers hebben een 1- persoons bed en in de gemeenschappelijke kamer is ook nog een 1-persoonsbed.

Het huis heeft ook een open haard wat het ook geschikt maakt voor de koudere of regenachtige dagen.

Er is een keuken voorzien van alle basis voorzieningen.

Een wasmachine waar u gebruik van kunt maken. Handdoeken, beddengoed, zeep en wc papier is ook aanwezig.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en/of een PDF van het huis

Neem contact op