HFFR004

Boutique Hotel

Dit milieuvriendelijke resort wordt omgeven door een natuurlijk park en ligt direct aan het strand van Pampelonne, tussen Saint-Tropez en Ramatuelle. De ruime kamers bevinden zich in cottages, die verspreid liggen over 2 zwembaden.

De kamers van HFFR004 zijn voorzien van houten vloeren en een jaren ’50 inrichting.

De meeste kamers bieden uitzicht op de Middellandse Zee of het zwembad. Elke kamer is voorzien van airconditioning, gratis WiFi en een gratis minibar.

Het hotel heeft een eigen restaurant. Wat een mediteraanse keuken heeft die open is voor ontbijt, lunch, diner & borrelkaart. U kunt genieten van een drankje in de eigen bar en er is ook roomservice beschikbaar. Het hotel heeft 2 gravel tennisbanen en een jeu-de-boulesbaan.

HFFR004 biedt directe toegang tot het strand. Bij de accommodatie kunnen privélessen yoga en pilates, tennislessen en crossfit-sessies worden geregeld.

Huisdieren zijn toegestaan in dit hotel.  En u kunt er gratis parkeren.

    

Het dichtbijzijnde vliegveld  is Toulon/ Hyeres op 43,9 km.

Hoewel het nog steeds beschikt over prachtige flora en fauna en een heersende zomergeest, heeft Saint-Tropez soms moeite om zichzelf te vernieuwen.Tot de heropening van dit hotel. Gewoon een van de meest iconische hotels op het strand van Pampelonne, het was een van Audrey Hepburn’s favorieten terug in de gouden eeuw van de Franse Rivièra. Monica Damonte heeft het hotel gemoderniseerd, terwijl het trouw is gebleven aan de jaren zestig en niet bezwijkt onder de verleiding van grote, opzichtige resorts. Er zijn tien kamers in cabine-stijl met rotanmeubilair, gekleurde ramen en vintage stoffen met bloemen, terwijl landschapstuinman Madison Cox – bekend om de Majorelle-tuinen in Marrakech – de tuinen opnieuw heeft uitgevonden in een Provençaalse stijl met olijfbomen, canola’s en lavendel. . In een ode aan de manier van leven in Zuid-Frankrijk stimuleert het hotel tenniswedstrijden, zwemmen, lunchen, blote voeten op zanderige wandelingen, gegrilde langoustines, seizoenstomaten en een aperitief met uitzicht op de glinsterende Middellandse Zee. Een waar stukje paradijs.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid

Neem contact op