HFFR010

Ramatuelle – Frankrijk 

10 sleeps – 5 slaapkamers – 5 badkamers – zwembad – prive strand op loopafstand – geen buren – AC (slaapkamers) – WIFI – terras – mediterrane tuin – Jeu de Boules baan 

Luchtige tuin, enorm zwembad.  Tussen de frisse geuren van citrus, eucalyptus en lavendel kunnen kinderen rennen en spelen in de luchtige tuin, terwijl u in het gras ligt of een boek leest bij het zwembad.  Een wandeling van vijf minuten brengt u bij de waterkant.  Een beschutte enclave in de buurt is perfect om te zonnebaden.

In de ruime bungalow biedt de woonkamer een gezellige living waar 8-10 personen comfortabel rond de open haard kunnen zitten.  Een grote eikenhouten tafel nodigt het hele gezin uit om samen te genieten van eten, muziek en spelletjes.  

Glazen deuren openen naar de patio, wat natuurlijk licht, frisse lucht en uitzicht op de Middellandse Zee naar de ruime keuken brengt.  Met twee uitgestrekte terrassen kunnen twee groepen tegelijkertijd buiten eten.

  Vijf grote slaapkamers, elk met een eigen badkamer, zorgen voor optimaal comfort.  Strek u uit op een kingsize bed in de grote slaapkamer en nestel u vervolgens in een bubbelbad in de enorme aangrenzende badkamer.  Een andere slaapkamer is geschikt voor maximaal vier kinderen en is uitgerust met twee eenpersoonsbedden en een stapelbed.

 Geniet van de intimiteit en bescherming van dit grote privéterrein, natuurlijk beschut en toegankelijk via een poort met een code. In de overdekte garage past één auto en op de oprit is er plaats voor meerdere auto’s.  Onderweg geniet u van een indrukwekkend uitzicht op het kasteel Volterra, gelegen bovenop een heuvel en omgeven door wijngaarden.

 

Inclusief dagelijkse schoonmaak. 

 

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid 

Neem contact op

 

Prijzen: 

juni 2020 €1850 PN

juli & augustus niet beschikbaar 

september €1850 PN

oktober €1850 PN