HFFR011 

Ramatuelle – Frankrijk 

13 sleeps – 6 slaapkamers – 6 badkamer – AC – zwembad – WIFI – BBQ – terras – sound system – ping pong tafel

HFFR011 ligt verscholen in uitgestrekte groene landschapsarchitectuur en is een elegante, traditionele woning met één verdieping, een strakke witte gevel en een klassiek Provençaals pannendak. Binnen is het decor rustiek en chique, terwijl het alle elementen bevat die een landhuis maken: 

zichtbaar houten raamwerk, oude kachels, hardhouten vloeren, zachte banken en een stenen open haard. De design gerichte verlichting, de grote hedendaagse kunstwerken en de metalen accenten op de bijzettafeltjes bieden een contrasterend modern tintje. 

Grote openslaande deuren komen uit op het terras, waardoor zacht natuurlijk licht door de woonkamer naar binnen valt. Breng een luie ochtend door met de kinderen verzameld rond de tafeltennistafel van de villa. 

Sommigen gaan misschien liever zwemmen in het grote zwembad, anderen willen misschien lekker languit op een luie stoel onder de houten luifel. Als je op zoek bent naar een hapje, ga dan naar de Place des Lices om te genieten van een beroemde Tarte Tropezienne. Ga vervolgens op in de lokale bevolking en andere reizigers om door de geanimeerde straten van de stad te wandelen. Profiteer in de schemering van de laatste warme zonnestralen op het terras, terwijl u zich koestert in de rustige overgave van de villa.

Inclusief schoonmaak op afspraak.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid 

Neem contact op

Prijzen 

juli €4850 PN

augustus €4850 PN 

juli en augustus vanaf 14 dagen te boeken

september €3850 PN

oktober €3850 PN