HFIB002

San Antonio – Ibiza 

Hotel – Zwembad – Art Deco – Adults only

Dit toffe roze hotel is gevestigd aan de hoofdstraat van de baai van San Antonio, in een idyllische enclave nabij de beste stranden van het eiland. Dit hotel streeft ernaar uitzonderlijk te zijn, van de esthetische benadering tot de inhoud die we binnenin zullen ontwikkelen.  We willen je verrassen, verleiden en verliefd laten worden zodat je keer op keer terugkeert naar dit leuke plekje op Ibiza.

Dit hotel is zonder twijfel het beste eerbetoon dat een plek op Ibiza zou kunnen hebben betreft de art-deco-stijl. Versierd met lichtroze en lavendeltinten en felgekleurde meubels uit de jaren 70, verrassend en boeiend tegelijk.

We willen dat uw accommodatie op Ibiza aanvoelt als een reis naar het verleden, tot midden jaren 70 om precies te zijn. Uitgerust met Marshall luidsprekers, Smeg koelkasten en felgekleurd meubilair. Elke kamer, elke hoek, absoluut alles in dit hotel is ontworpen om uw verblijf op Ibiza een onvergetelijke ervaring te maken.

Als er iets is dat perfect past bij de zon, het strand en onze extra grote hotelbedden, dan is dat een goede maaltijd en wat ons betreft een goede cocktail. Ze hebben alle catering opties opnieuw ontworpen voor elk moment van de dag. Een exclusief menu op maat voor degenen die op onze droombedden liggen, een selectie van het restaurants internationale gerechten en natuurlijk de beste cocktails op het eiland.

De prachtige bar bij het zwembad is zeker instagram waardig, en hier zijn dan ook vaak leuke events te vinden. In dit hotel hoef je je zeker niet te vervelen! 

Het hotel heeft kamers voor 2 personen maar ook voor 4 personen.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid

Neem contact op