HFIB003

Cala Gracio – Ibiza

Hotel – pool – Art deco 


Cubanito Ibiza ligt in Cala Gració, beroemd onder zowel toeristen als de lokale bevolking vanwege het kristalheldere water en de fenomenale zonsondergangen. Het interieurontwerp is geïnspireerd op Little Havana, de levendige wijk Miami waar Cubanen zich vanaf de jaren vijftig vestigden en Art Deco- en koloniale architectuur stijlen met elkaar mengden.

Elke kamer is een eerbetoon aan Cubaanse muzikanten, acteurs en artiesten uit verschillende disciplines, en benadrukt de Cubaanse culturele bijdrage aan de wereld.  De kenmerkende accenten van de Groep zorgen voor een welkome terugkeer in de vorm van SMEG-koelkasten, Marshall-luidsprekers en een bar in de kamer om de nacht met een knaller te beginnen.

JUNIOR SUITE

Deze tweepersoonskamer heeft een balkon, een flatscreen-tv, Marshall-luidspreker, een waterkoker en een minibar.

SUITE

Deze tweepersoonskamer heeft een balkon, een flatscreen-tv, Marshall-luidspreker, een waterkoker, een minibar en zeezicht.

EVENEMENTEN

Diversiteit, kwaliteit en originaliteit, dit is de inhoud die we graag ontwikkelen voor zowel onze gasten als de rest van de wereld, de meeste van onze evenementen zijn gratis.

CULTUUR

We houden van muziek, films, mode, tentoonstellingen en leuke dingen, maar met ziel. Daarom bereiden we elk seizoen met al onze passie een complete culturele agenda voor u voor.

Ritmo Sabrosón in elke hoek!

Ons hotel is een eerbetoon aan Cuba en het andere Cuba in EEUU, Little Havana.  Er zijn 3 verschillende gebieden die we je aanbieden om te verkennen met een rum in je hand.

BUENA VISTA SOCIALE LOBBY

De essentie van de Cubaanse ledenclub, bij uitstek, wordt opnieuw beleefd in de lobby van Cubanito Ibiza Suites. Muziek heeft altijd geschiedenis.

LITTLE HAVANA

De tropische tuin waar u kunt ontspannen na een ingewikkelde dag op het strand of bij het zwembad. Het leven is hier niet moeilijk.

Malecón

Salsa, cocktails en zon. De Malecón is de beste plek om je heupen te bewegen en het ritme te laten stromen terwijl je naar de golven op de kust kijkt.


Onze hotels vallen op door de enorme inhoud en ervaringen die u daar kunt beleven. Tattoo jezelf, maak een ritje met een vintage Mustang-auto of koop een kunstwerk. Wees voorzichtig met wat je wenst, want het is mogelijk dat je het op Cubanito Ibiza vindt.

CAMALISCH FOODTRUCK

Camàlic is een prachtige Renaul Estafette uit de jaren ’70, volledig gerestaureerd en niet onopgemerkt gebleven. Ze zijn gespecialiseerd in Baos, ongelooflijke en verslavende Aziatische gestoomde broodjes die 100% door hen zijn gemaakt.

Dit hotel zit vol met vertier! Je krijgt geen spijt bij een verblijf hier. 

 

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid 

Neem contact op