HFIB009

San Antonio – Ibiza 

Verloren snelwegen, highway romance, rijden in een Mustang van kust tot kust, roadtrippen en een oneindig aantal cinematografische reeksen gefilmd in motels en diners in de VS. Dit zijn de inspiraties achter dit nieuwe hotel. Het hotel opent zijn deuren in de zomer van 2020.
Het interieurontwerp van het hotel, opnieuw uitgevoerd door de Ilmiodesign-studio, vervoert ons naar de klassieke landschappen van Amerikaanse roadmovies uit de jaren 50, 60 en 70,met een knipoog naar de iconische love-motels uit die periode en aangevuld metstijlvolle ontwerp details.

In het zwembad vindt overdag de actie plaats, met een klassieke duikplank, ligstoelen, dubbele ligbedden, retro parasols en een kitsch, hartvormige jacuzzi die snel de ster van Instagram wordt. Klassieke soundtracks uit legendarische films vormen de muzikale afspeellijst die hoort bij het zwembad, waar ook de DJ-stand zich bevindt.

Het diner zal ook dienen als de lobby en het nodigt gasten uit om een ​​hotel binnen te gaan dat is gehuld in een verleidelijke jaren zeventig sfeer, met hokjes en tafels waarop hamburgers, frisdranken en milkshakes worden geserveerd. Samen met alle denkbare iconische elementen (inclusief  een klassieke flipperkast) en met aandacht voor het kleinste detail. Een plek waar je je zeker als Tim Roth zult voelen, die voor Amanda Plummer zat en zei: “Ik hou van je, schatje.” Om even in de romantische filmtaal te blijven.

Alle zones van het hotel zijn ontworpen om een ​​volledig unieke ervaring op Ibiza te bieden.  Van het imposante neonbord op de parkeerplaats van het hotel tot de klassieke balkons die zo kenmerkend zijn voor Amerikaanse motels. Op de parkeerplaats bevindt zich de inrijdbare trouwkapel, die ongetwijfeld een van de meest besproken en gefotografeerde plekken in Romeo zal zijn.

Elk van de kamers krijgt de naam ter ere van een stop op de legendarische Route 66, zoals Las Vegas of Tucumcari, waardoor gasten het gevoel krijgen in een authentiek Amerikaans motel te zijn. De kamers worden versierd met analoge telefoons, franje-lampen, vintage ventilatoren, neonverlichting met een thema, een spiegel met een gepersonaliseerde zin boven het bed en verleidelijke verlichting die het hele hotel rood doet gloeien.
Bovendien zullen de kamers worden uitgerust met alle gebruikelijke elementen, zoals een Marshall-luidspreker en een SMEG-koelkast, deze keer afgewerkt in gepassioneerde rood.

Eindelijk komt er een geheime kamer met de naam ‘Speelkamer’. Deze ruimte (die kan worden gehuurd voor privé-evenementen) is voor zondaars en is uitgerust met een paaldanszone, karaoke, privébar, luipaardbanken, discoballen en een verzameling ingelijste foto’s met klassieke casino’s. Dit privé-gedeelte is alleen toegankelijk via een geheime ingang.

Het hotel opent pas in juni 2020 maar ze nemen wel al boekingen aan! Aangezien dit concept reuze populair gaat worden, raden we aan snel te boeken bij ons! 

Neem contact op