HFIB012

San Miguel – Ibiza

10 sleeps – 3 double slaapkamers & 3 twin slaapkamers – 6 en suite badkamers – zwembad – vloerverwarming – guest house – cinema kamer – alarm system – BBQ 

Genesteld in de weelderige groene heuvel van San Miguel in het noorden van het eiland, met een prachtig uitzicht tot aan de witgekalkte kerk van San Miguel, ligt HFIB012 – een moderne Ibiza-villa ter ere van de traditionele Ibicenco-stijl gecreëerd door het gerenommeerde Ibiza-architectenbureau Blakstad Design Consultants . Deze nieuw gebouwde Ibiza villa is echt een modern meesterwerk, met uitzonderlijk vakmanschap, hoogwaardige afwerking en zorgvuldig onderhouden tuinen, waaronder een eigen olijfgaard. De essentie van het moderne leven op Ibiza.

Op weg naar het Boheemse noorden van het eiland is een magische ervaring, omringd door dennenbossen en de natuur in overvloed. Deze villa ligt in het hart van het dennenbos en als je eenmaal door de vaste toegangspoorten bent aangekomen, staat er nog meer natuurlijke schoonheid klaar om je te begroeten. De uitgestrekte villa bevindt zich op één niveau, met veel kamerhoge glazen ramen en een ongelooflijk groot dakraam met een stroom van natuurlijk licht in het hoofdgebouw. Verfijnde minimale styling is de perfecte aanvulling op de volledig witte en houten interieurs, waarvan een groot deel kan worden geopend om frisse lucht en energie door te laten stromen.

Een uniek kenmerk van deze villa is de manier waarop het stijlvolle huis in twee delen wordt gescheiden door een verbluffend glazen venster. De master suite – die een spa-achtige ensuite badkamer omvat met een diep ligbad met een enorm raam dat open schuift om een ongeëvenaard uitzicht over de heuvel naar de kerk te bieden – bevindt zich aan één kant, terwijl vier extra slaapkamers, allemaal met ensuite badkamer en sommige met eigen binnenplaatsen, bevinden zich aan de andere kant van het huis, ideaal voor gezinnen die ruimte willen. Een gastenhuis biedt de laatste slaapkamer, perfect voor extra bezoekers of personeel.

Het glorieuze natuurlijke licht van Ibiza speelt een grote rol bij het creëren van de lichte, frisse sfeer binnen HFIB012. Van vloer tot plafond ramen bieden gewoon een prachtig uitzicht. Minimalistische decoratie en een neutraal kleurenpalet zijn eigentijds en luxueus, en de volledig uitgeruste keuken van de uitbreiding grenst aan een op maat gemaakte gemeenschappelijke eettafel is de droom van iedere entertainer.

Het uitzicht van 360 graden op het dennenbos en de zee vanaf HFIB012 is werkelijk adembenemend. De voorkant van het pand is prachtig aangelegd met honderden olijfbomen – die elk jaar worden geoogst en omgezet in olijfolie – terwijl de achterkant de buitenkeuken, eetruimte in de open lucht, een sprankelend zwembad, een dek en chill-out gebieden heeft, met citrusbomen en geurige, wilde mediterrane kruiden die het omliggende terrein bedekken.

Frisse lucht en energie stroomt overvloedig door de villa wanneer alle glazen deuren, ramen en het dakraam open zijn, waardoor een heerlijk gevoel van leven in de open lucht ontstaat. De Nederlandse eigenaren geloven dat het huis tot leven komt wanneer het vol zit met gasten en hebben een stijlvolle familie gevoel gecreëerd.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid 

Neem contact op