HFIB013

Santa Eulalia – Ibiza

11 sleeps – 5 slaapkamers + 1 single slaapkamer – 5 badkamers – zwembad – Wifi – AC – alarm – kluis aanwezig – was kamer – dagelijkse schoonmaak inbegrepen – elektrisch hek rondom de villa 

HFIB013 is een luxe Ibiza-villa in het oosten van het eiland, dicht bij de actie en voorzieningen van het eiland, maar toch in een eigen wereld. Met veel ruimte, een prachtig grasveld en chill-out ruimtes in de buitenlucht en internationaal beïnvloede interieurontwerp details, is het veel meer dan een huis – het is een geliefd familiehuis dat een prachtige thuisbasis vormt voor veeleisende reizigers.

De inrichting van HFIB013 is een eerbetoon aan de wereldwijde reizen en kosmopolitische levensstijl van de eigenaren, resulterend in de creatie van een familiehuis dat warmte, stijl en een authentiek modern Ibiza-gevoel uitstraalt.

Zes slaapkamers liggen binnen de muren van deze villa, met de master suite op de bovenste verdieping, compleet met een spa-achtige badkamer en een groot dakterras met chill-out bedden en een prachtig uitzicht. Op de begane grond bevinden zich nog vier slaapkamers, waarvan een met een stijlvolle badkamer, allemaal voorzien van zachte bedden met kleurrijke Marokkaanse spreien, grote spiegels die de muren sieren en lampen en meubels in vintage stijl plus toegang tot buitenterrassen. De laatste slaapkamer is een eenpersoonskamer, vol licht en perfect voor kinderen.

Het is duidelijk vanaf het moment dat je door de voordeuren van HFIB013 stapt dat dit een warm en gastvrij familiehuis is. Persoonlijke details – of het nu kunst is die is verzameld op basis van de reizen van de eigenaars, foto’s, boeken langs de muren of unieke decorstukken – zijn te vinden in elke kamer en vormen een perfecte aanvulling op het chique interieur. Eclectische vloertegels zijn afkomstig uit Barcelona, aangepast roosterwerk werd gebruikt in de kasten in overeenstemming met de esthetiek van Ibicenco en er zijn prachtige tapijten verzameld van over de hele wereld. De eigenaren werkten met de intentie om een huis te creëren, met een echte afkeer van vakantiehuisjes met koekjessnijders.

Stel op zeven hectare grond – overwegend wild bos, dik met pijnbomen – de geluiden van stilte zijn zalig in de villa. De tuinen waren een persoonlijke liefdes werk voor de eigenaars, die land geëgaliseerd, fruitbomen geplant, gesnoeide hagen en toegevoegde inheemse Mediterrane flora om de prachtige ruimte rond het zwembad en het gazon te creëren. Een ruim terras grenzend aan de voorkant van het huis is ideaal voor loungen en dineren, en een extra terras aan de achterkant van het huis biedt uitstel van de zomerzon in het hoogseizoen.

Wat ooit drie afzonderlijke huizen waren, zijn nu slim met elkaar verbonden om een prachtige en ruime villa te creëren, perfect voor zowel groeps- als gezinsvakanties. Opnieuw ontworpen en ontwikkeld met veel respect voor de traditionele Ibicencan architecturale stijl, met dikke muren, zware houten deuren en ramen, sterke strakke lijnen en ingebouwde zitplaatsen, zit het landgoed ook vol met creatieve decoratie gegevens zoals moderne kunst, eclectische tegels en 50s stijl verlichting.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid 

Neem contact op