HFIB014

San Juan – Ibiza

12 sleeps – 6 double slaapkamers – 5 badkamers – zwembad – jacuzzi – Wifi – parking – AC – Bluetooth speakers – TV – Was faciliteiten – kluis aanwezig – alarm 

HFIB014 is de droom van een modernist. Met zijn wortels in Bauhaus, details uit Architectural Digest en een hart vol met eilandliefde, is deze luxe villa met zes slaapkamers op Ibiza het hoogtepunt van het eilandleven. Zes slaapkamers, verspreid over een uitgestrekt terrein gelegen in het weelderige landschap van het noorden, worden verbonden door een centrale gemeenschappelijke, met licht gevulde ruimte die rustieke pastorale uitzichten omlijst.

Er is iets speciaals aan een villa die terloops zowel eenzaamheid als gezelligheid binnen één ruimte mogelijk maakt. De slaapkamers zijn slim gescheiden van de rest van het huis door een enorme gemeenschappelijke woonkamer die volledig aan beide kanten opent, volledig gebruik makend van de binnen / buiten levensstijl van Ibiza. Nabijheid van het Boheemse dorp San Juan biedt plus tal van prachtige stranden maakt deze prachtige plek een perfecte uitvalsbasis.

Elk van de zes slaapkamers biedt een rustige en vredige sfeer. Het kleurenschema is zacht wit en kalmerende neutrale kleuren, waardoor de prachtige kleur van het landschap van Ibiza de ruimte kan binnendringen via grote ramen met uitzicht op het platteland. De twee master suites beschikken over een complete badkamer met ultra moderne inrichting.

Er is geen twijfel dat het centrum van activiteit zich zal concentreren op de extra grote woonruimtes. Beide zijden van deze indrukwekkende ruimte gaan volledig open en creëren een gemakkelijke doorgang tussen interieur en exterieur. De zomerbries die door de villa stroomt, zal afkoelen, zelfs op de warmste dagen. Comfort staat centraal in de ontwerpopdracht en de luxe banken zullen zeker veel siësta-actie zien.

Deze villa wordt omgeven door 17.700 vierkante meter prachtig landschap vol met dennenbossen, oude landerijen en talloze fruitbomen. Het ongerepte zwembad is omgeven door ligbedden en bekroond door een overdekte buitenkeuken, eet- en zithoek. Weelderig gazon strekt zich uit naar fruitboomgaarden en een oud waterrad herinnert zich de voorouderlijke wortels van het land.

HFIB014 is ontworpen met luxe vakanties in gedachten – architectonisch mooi met een warmhartige eiland ziel. Elk detail is zorgvuldig geselecteerd om comfort, gratie en privacy te bieden.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid

Neem contact op