HFIB036

10 sleeps (12 sleeps als u met 2 kinderen wilt verblijven) – 5 slaapkamers – 5,5 badkamers – Wifi – huisdier vriendelijk – panaromische uitzicht op de bergen.

Het huis is ontworpen door de in Londen gevestigde interieurarchitect Urban City, architect van Cate Watt.

Het huis is een harmonieuze en eigentijdse kijk op de traditionele Ibiza fincas. Geïnspireerd door zowel het oude als het nieuwe, is het huis samengesteld uit een cluster van helder witte kubussen en gehoekte lijnen verzacht door met de hand afgewerkte randen. Samengesteld uit traditionele dikke kalkpleister, steen en hout, worden de natuurlijke designelementen gebruikt in een hedendaagse context die luxe is.

 

De woon- en eetruimtes delen de voorhoede van het huis met een adembenemend uitzicht vanuit elke hoek terwijl de vijf kamers met eigen badkamer ook genieten van een prachtig uitzicht. De hoofdslaapkamer heeft een eigen tuin en een buitenbad.

 

Dagelijkse schoonmaak (van maandag tot zaterdag), overal wifi, satelliet-kabeltelevisie, openluchtbioscoop, SONOS-geluidsinstallatie, video- en muziekbibliotheken, wasserette, gas barbeque. Speelruimte met trampoline, touw schommel, tafeltennis en tokkel baan, spelletjes, speelgoed.
On-site parking voor maximaal vijf auto’s. Optionele bestuurder en kinderopvang op aanvraag.

Gelegen in het bosrijke binnenland van het eiland, is de villa binnen tien minuten rijden naar het charmante dorpje Santa Gertrudis de Fruitera. Met zijn voetgangersvriendelijke plein en een cluster van hippe bars, cafés en meerdere kunstgalerieën heeft het dorp een mooie (en rustiger) bohemien sfeer. De kust en het strand van Santa Eulalia zijn binnen een kwartier rijden met het feest in Ibiza-stad op slechts twintig minuten afstand. Voor meer beachlife op het strand, duik je halsoverkop in het strijdgewoel en geniet je van het plezier en het nachtleven op Playa D’en Bossa. Zorg ervoor dat u de rustiger en pittoreske beschutte baaien en uitgestrekte kustlijn, evenals de prachtige bossen in het binnenland en de Moorse dorpjes op het eiland verkent.

Santa Gertrudis ligt heel erg centraal op het eiland. Vaak denken mensen dat ze dichterbij de stad zitten wanneer ze in het westen zitten, aan de kust. Maar de werkelijkheid is dat Santa Gertrudis op slechts 10 minuten van Ibiza stad ligt. En dus maar 10-15 minuten verwijderd van veel vertier. Maar Santa Gertrudis is deze drukte zelf gelukkig bespaard gebleven. Wat resulteert in een pittoresk dorpje wat het hopelijk nog tijden, zo niet altijd, zal blijven.

Eigenlijk vinden wij dit één van de mooiste dorpen in Ibiza. Het heeft een actieve lokale gemeenschap en de lokale basisschool staat bekend om zijn moderne onderwijs. Het is dan ook een plek waar veel internationale bewoners hun kinderen naar school sturen. Niet zo gek dus ook dat veel vooral Nederlanders en Engelsen rondom Santa Gertrudis wonen. Naast dat het een gezellig dorpje is, is de omgeving werkelijk prachtig, rustig, en zit je eigenlijk het meest centraal op het eiland. Mooie oude finca’s zijn omgetoverd tot heerlijke verblijfsplekken voor de welgestelden onder ons. Maar net zoals het dorp zelf, respecteren de meeste bewoners ook het oude, en zijn de originele bouwwerken behouden gebleven. Een mooie mix van nieuw en oud, met respect voor het verleden.

Het centrum van de stad wordt gekenmerkt door een gezellig plein met winkeltjes, horeca en een kerkje. Restaurant opties zijn ongelimiteerd. Van simpel maar lekker (denk aan Can Caus), tot hoogstaand maar vooral erg gezond (denk aan http://wildbeets.com/

, Macau , of finca La Plaza https://www.fincalaplaza.com/ ).

Altijd gezellig en met een relaxte sfeer. Net buiten dit dorpje vind je mooie winkels, zoals La Galeria Elephante waar je terecht kan voor kunst, kleding, en leuke interieurproducten,  en Sluiz met de bekende blauwe koeien in de tuin. In deze laatste winkel kun je ook terecht voor smaakvolle interieur artikelen, maar ook voor kleding accessoires en meer.

Santa Gertrudis is hip en happening en mag je eigenlijk niet overslaan als je op Ibiza bent.

 

 

Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid

Neem contact op