HFIB067

Sant Josep – Ibiza 

4 sleeps – 2 slaapkamers – 1 badkamer – zwembad – terras

Gezellige mediterrane villa op twee verdiepingen met 2 slaapgedeeltes, 1 badkamer met regendouche, open keuken, terras met zeezicht en een privézwembad.

Geschikt voor maximaal 4 personen. Deze finca-villa met eigen kookgelegenheid is gelegen op een heuvel op 10 minuten van Ibiza-stad, de beroemde clubs (Ushuaia, Pacha, Hi) en stranden (Ses Salines, Cala Jondal, Sa Caleta).

De ca. 55 m2 duplex is verdeeld in twee verdiepingen: de bovenverdieping heeft een tweepersoonsbed, een open keuken en een mooi terras met uitzicht op zee. De eerste verdieping heeft een tweepersoonsbed en een badkamer met een regendouche. Alle gebieden hebben WIFI. Beddengoed en bad- en douchedoeken zijn aanwezig.

Liefdevol ontworpen met een mix van Scandinavisch en mediterraan gevoel. De bewoners wonen vlak naast de deur (de hoofdvilla bevindt zich in hetzelfde pand) en helpen u graag met eventuele vragen over ons prachtige eiland. Zij wonen hier al een aantal jaar en erg bekend. Zij heeft zelf ook een aantal jaar in Amsterdam gewoond en zijn super lief.

De villa heeft directe toegang tot het zwembad met ligstoelen en uitzicht op de natuur, de heuvels en de zee. Het zwembad is tijdens uw verblijf in uw privé gebruik.

Laten we wel wezen … je komt naar Ibiza voor het buitenleven en deze buitenruimtes zijn geweldig!

Een gezellig klein balkon dat uitsteekt boven de bovenste slaapkamer is gelaagd met zachte pastelkleurige kussens en kijkt uit over prachtige dennenbossen.

Aan de linkerkant is een klein stukje van de zee, wat ons eraan herinnert dat we nog steeds super dicht bij de adembenemende kustlijn van Ibiza zijn. Het is het perfecte uitzicht en het uitzicht naar beneden naar het zwembad is letterlijk adembenemend. Kabbelend turkoois water maakt je mond waterig terwijl de zon door de bomen schijnt erboven, met de zon letterlijk de hele dag tot achter de heuvels aan de achterkant van de villa. “secret ibiza hideaway”

Citroenen zo groot als meloenen en een prachtige olijfboom naast het oogverblindende zwembad dragen alleen maar bij aan de natuurlijke schoonheid van de Sant Josep-heuvels.

Een kleine tip: word wakker als de zon opstaat om 6 uur om het mooiste deel van de dag te vangen …

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid

Neem contact op