HFIB091

Deze mooie Agriturismo wordt gerund door Nederlandse eigenaren ligt in San Rafael. Het is op een privé terrein afgesloten door een hek om de gasten hun privacy te gunnen. De gasten krijgen uiteraard een gate controller om binnen te komen. Voor buitenstaanders is er geen toegang op het terrein.

De poolbar in deze agroturismo is altijd open 🙂

Er heerst een enorme informele sfeer. Dus als je een keer zelf iets wilt pakken en je schrijft dit op is dit geen probleem.  

De maaltijden worden vers gemaakt met biologische producten vers uit eigen tuin.

Het heerlijke zwembad gedeelte is omgeven met prachtige aromatische bloemen, grote palmbomen en prachtige hibiscussen. Er zijn ligbedden aanwezig met zachte kussens.

De kamers zijn gemaakt van dik natuursteen waardoor de kamers erg koel blijven in alle Ibiza hitte. Iedere kamer heeft een prive terras en grote badkamers elk met hun eigen stijl. Elke badkamer staat vol met Hierbas de Ibiza producten waar u gebruik van mag maken.

 

​The superior suite

 

1 kingsize bed, een badkamer met een inloopdouche, prive achtertuin, airconditioning, Wifi, brunch is inclusief.


The casita suite

 

1 kingsize bed, een grote badkamer met een regendouche, prive terras, airconditioning, Wifi.


The deluxe suite

 

Een master bedroom met een super kingsize bed, een grote badkamer met regendouche , prive terras, airconditioning, Wifi, inclusief brunch

The villa suite

de charme en comfort van een huis met 2 slaapkamers met elk een super kingsize bed, een grote woonkamer, grote badkamer met 2 wasbakken, inloop-regen douche, apart toilet, prive terras en toegang direct vanuit de woning tot de sinasappelenbomen, airconditioning, Wifi, inclusief biologische brunch.


Het hotel is het hele jaar door geopend.

Voor meer informatie of beschikbaarheid 

Neem contact op