HFIB092


 

16 sleeps – 8 slaapkamers – 4 badkamers – 15 bedden – airco – zwembad – TV – CV – BBQ

Prachtige tropische villa in Sa Carocca (KM1 op de weg naar Ibiza stad)

Het huis ligt enorm centraal gelegen met een grote Mercadona om de hoek. Het huis is gemakkelijk te vinden ook voor taxi’s , omdat het tot tegenstelling van de vele huizen op Ibiza wel een adres heeft.

Het huis is omgeven door vele tropische planten , palmbomen en cactussen, heeft 15 bedden in 8 ruime slaapkamers met elk airconditiong. In de tuin vindt u een prachtig zwembad met balinese bedden.

Een buiten BBQ met een gezellig terras waar je heerlijk kunt natafelen tot de laatste uurtjes.

Het huis is recent gerenoveerd met veel liefde en passie.

 

Het heeft 2 woonkamers 8 slaapkamers met een balkon en ontspanningsruimtes. Elke avond heeft een prachtig uitzicht vanuit het dakterras op de zonsondergang van het eiland.

Door het hele huis is er wifi en hebben ze digital SKY TV. Ook heeft het huis een alarm waardoor je je heel erg veilig kunt voelen.

Ibiza stad is 5 minuten rijden. Het strand van Playa d’en bossa is ook 5 minuten verwijderd waar het fijne beachhouse https://www.beachouseibiza.com/ bevind en Coco Beach https://www.cocobeachibiza.com/ , Nassau Beach http://www.nassaubeachclub.com/inicio/  en het bekende Ushuia https://www.theushuaiaexperience.com/en/ waar de bekende DJ’s bijna elke avond draaien.

Ook Amante beach club is 7 minuten rijden https://www.amanteibiza.com/

Zeker een bezoekje aan brengen. Overdag kan je er heerlijk op een bedje liggen en ‘savonds is het super romantische eten en soms hebben ze zelfs buiten bioscoop. Koop daarvoor je kaartjes vroeg, want dit is heel snel vol.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid 

Neem contact op