HFIT027

Salento – Puglia – Italy 

12 sleeps – 8 slaapkamers – 7 badkamers – zwembad – WiFi – jacuzzi – massage ruimte – stoomcabine – terras 

HFIT027 is een grootse stenen boerderij, volledig gerenoveerd met elegante gevels en grote erkers.  

Binnen ontleent het stijlvolle ontwerp aan de artistieke tradities van de lokale kerken, met iconen aan de muren, sierlijke lampen en zelfs cherubijnen bovenop de ladekast.  

De rest is een bedwelmende mix van stijlen en inspiraties: vintage tegels en een groot turquoise dressoir worden gecombineerd met industrieel-chique lampen en enorme, moderne terrasdeuren die naar de overdekte veranda leiden.  

De badkamer combineert ook behendig stijlen en invloeden: de zwart-wit motieven op de tegels passen perfect bij de gladde betonnen muur, terwijl de vergulde spiegels een charmant contrast vormen met het rustieke hout van de wastafel.  

Maak ’s ochtends een paardrijtocht naar de kliffen van Frassanito.  Stop bij het Giro di Boa-strand om enkele van de tijdloze klassiekers uit de mediterrane keuken te herontdekken met een adembenemend uitzicht op zee. Terug in de villa kunt u afkoelen in het elegant betegelde zwembad of een pauze nemen in de hangmat, in de schaduw van de palmbomen, terwijl de kinderen de geiten voeren.

De villa is inclusief villa manager, een butler, dagelijks ontbijt en schoonmaak.

HFIT027 heeft 8 slaapkamers. 7 met een double bed en 1 slaapkamer met een double en 1 met single bed. In slaapkamer 6 zit er een jacuzzi dus wees snel met de kamerverdeling 🙂 

In de regio Puglia in Zuidoost-Italië kijkt de imposante Romaanse kathedraal van Otranto (de thuisbasis van prachtige middeleeuwse mozaïeken) uit over de daken van het historische dorp.  Ga naar het kristalheldere water van de Adriatische Zee en slenter over de witte zandstranden tot je de duinen van Frassanito bereikt.  Een paar meter van het strand, verdwaald tussen de olijfbomen, leidt een kronkelend pad naar HFIT027 

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid

Neem contact op