HFMEX002


10 sleeps – 5 bedden – 3 slaapkamers – 3,5 badkamers – zwembad – jacuzzi – parking

 

Perfect voorbeeld van architecturale avant-garde en samensmelting met de natuur.

 

Deze villa in Tulum is de perfecte plek om te isoleren en te genieten van een oase in het midden van de jungle, maar vlakbij het strand, in de meest exclusieve woonwijk van Tulum (Aldea Zama), en zeer dicht bij het centrum en de ruïnes.

De villa werd bekroond vanwege zijn avant-garde en ecologisch ontwerp. Met 3 slaapkamers en 3,5  badkamers (3 badkamers met bad en 1 met alleen maar een douche) , zal ze u helpen zich los te maken van uw routine en waar u kunt genieten en eindeloze uren doorbrengen met heerlijke cocktails aan de bar, een duik in het zwembad of een ontspanningssessie in de jacuzzi.

U kunt ook gebruik maken van de diensten van een huishoudster, kok, chef-kok (die heerlijk 3 gangen menu’s kunnen klaar maken), barman of masseurs en therapeuten inhuren. U kunt ook genieten van een privé yoga-instructeur om uw geest te laten samensmelten met moeder natuur.  

Voorzieningen ;

Buitenruimte met een bank

Zwembad met jacuzzi

Bar

Volledig ingerichte keuken

Woon / eetkamer

Hoofdslaapkamer: 1 queensize bed met complete badkamer

Secundaire slaapkamer: 1 queensize bed met complete badkamer

Tertiaire slaapkamer: 2 tweepersoonsbedden en een badkamer

Bos met Chichen en Chaca (vraag je conciërge naar de Maya-legende die het verhaal van deze twee bomen vertelt)

Ons team staat 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen tijdens uw vakantie. Dagelijkse schoonmaakservice, ontbijt en nog veel meer. Laat u verwennen. Vertel ons uw wens, wij maken het waar

Voor meer informatie, beschikbaarheid en/of een PDF van het huis 

Neem contact op