HFMEX003

Tulum – Mexico – 10 sleeps – 5 slaapkamers – 5 ensuite badkamers – zwembad – airconditioning in elke kamer – cleaning service – fietsen te huur bij het huis – beveiliging

Dit huis met een grote woonkamer, een keuken en 2 grote ruimtes waar je gezamenlijk kan eten, diverse terrassen buiten rondom het huis, 5 grote slaapkamer met ensuite badkamers die elk een airconditioning hebben.

Er is elke dag housekeeping. Er is een kok die voor jullie ontbijt en lunch kan klaar maken. Diner op afspraak. Er kunnen ook boodschappen worden gehaald door een speciale boodschappenservice.

Lokale bewerkingen met hout en gepolijst cement geeft mooie contrasten over het hele huis.

Het heeft een massieve eettafel voor 20 personen waarbij je uitkijkt vanaf de rooftop naar het spectaculaire uitzicht op de jungle!

De kamers zijn licht en comfortabel ingericht met lokaal textiel, aardewerk, oaxean kleden, kunst en diverse antieke stukken. Door een samenwerking met lokale architecten en producenten is dit huis tot een unieke serene locatie gekomen waar je graag wilt verblijven.

Je kan dit huis huren in zijn totaliteit of eventueel ook los een kamer boeken! Voor meer informatie neem even contact op. Elke slaapkamer is geschikt voor 2 personen.

Tulum zelf is hip and happening! Een klein stadje en strand waar alles op fietsafstand is. Veel mooie restaurantjes en barretjes waar je de gedurende vakantie niet hoeft te vervelen. De stranden zijn uitgerekt en bevatten veel trendy beachclubs. Voor sommige heb je een dagpas nodig of reservering, informeer altijd even van tevoren.

 

Voor meer informatie of beschikbaarheid 

 

Neem contact op