HFPO003

Het huis is geschikt voor 10 personen, 7 bedden in het hoofdhuis en de cabin is geschikt voor 3 personen – 4 slaapkamers – 3 badkamers – Wifi + mac27 – airconditioning – open haard – infinity pool – buiten keuken – fietsen beschikbaar 

Een uurtje van Lissabon vandaan ligt het wilde natuurgebied en populaire Comporta Peninsula. Een ongerepte kustlijn en nog echte natuur. Hier ligt dit prachtige huis.

Dit prachtige pand bestaat uit een huis, geschikt tot 7 personen en uit een cabin, geschikt voor 3 personen.

Deze zijn apart te huur, maar kan ook samen geboekt worden. Er is een capaciteit voor 10 gasten.

Het is het ideale plekje om met de familie heerlijk te gaan wandelen, paardrijden of gewoon een lekker drankje op het strand te drinken tijdens zonsondergang.

Een  tip is restaurant Sal www.restaurantesal.pt  

Is 5 minuutjes rijden van het huis en met de fiets 15 minuten. Het eten is heerlijk en er hangt een hele relaxte sfeer. Ook voor de prachtige Portugese zonsondergang hebben ze Sal bar met heerlijke stoelen en fijne muziek. Een echte aanrader.

Het huis heeft 1 kingsize slaapkamer met een 2-persoonsbed.

1 grote slaapkamer  met 2 grote bedden en een 3e slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden. Het huis heeft 2 badkamers.

Er is door het gehele huis Wifi aanwezig. Het huis heeft airconditioning, een open haard voor de koudere avonden. Haardhout is aanwezig. Het heeft een buitenkeuken bij de infinity pool. Het huis is een en al luxe en niets ontbreekt. 

De cabin heeft 1 ruimte waar 1 groot 2 persoonsbed in staat en een grote slaapbank geschikt voor 1 persoon. De cabin heeft 1 badkamer met  een heerlijke douche en een airconditioning die ook warme lucht blaast. Buiten is er een terras die prive zit van het hoofdhuis met een prachtig uitzicht en de zonsopgang. 

 

Er komt 2 uur per dag een schoonmaker, inclusief schone handdoeken en de bedden worden verschoond.

Bij het huis kunnen fietsen worden gehuurd. De ideale manier om de omgeving te ontdekken. Of kayakken. En ga over het water de wateren van Portugal door en ontdek al de mooie plekken. Ook dit kan worden geboekt bij ons.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid van het huis

Neem contact op