HFPO004

 

4 huizen – 8 sleeps – 4 slaapkamers – 4 ensuite badkamers – zwembad – luxe keuken

 

Huis 1 bevat de woonruimte met een volledig uitgeruste keuken voor het bereiden van maaltijden, er staat een lange houten tafel om met alle gasten lang te tafelen. Er staan ontspannende banken waaruit je kan genieten van het prachtige uitzicht.

De zandvloer (die overigens verwarm is in de winter) stimuleert het gevoel van sereniteit en samenwerking.

Huis 2 & 3 zijn witte minimalistische huizen met elk een slaapkamer en ensuite badkamer. In een rustige en koele sfeer met het oog op de omgeving en de natuur.

Huis 4 heeft 2 slaapkamers en twee badkamers. Die gemakkelijk onafhankelijk gebruikt kunnen worden, of aan elkaar verbonden zijn. De ideale oplossing voor die met kinderen zijn.

Casa Na Areia heeft een klein zwembad met uitzicht op de prachtige rijstvelden en biedt verkoeling tijdens de warme zomerdagen.

 

CASAS NA AREIA IS GEVESTIGD IN COMPORTA, EEN UUR ZUID VAN LISSABON. DE REGIO IS GOED BEKEND VOOR ZIJN WITTE ZANDSTRANDEN, GEWELDIGE WIJNEN, VERSE VIS EN DE MOOIE RIJSTVELDEN.

Het is geïntegreerd in het natuurreservaat van de rivier de Sado, waar een grote verscheidenheid aan dieren leeft, zoals flamingo’s, ooievaars en dolfijnen. Het is ook een van de beste plaatsen in Portugal voor vogels kijken.

 

Dingen te doen : verschillende excursies ook via ons te boeken

 

Paardrijden op het strand

Dolfijnen kijken vanuit een zeilboot

Museum Do Arroz bezoeken

Wandel routes

 

Horeca in de buurt :

 

Bar Dos Pescadores ( trip advisor best choice 2014, 2015 , 2016 )

Dona Bia

Porto Santana

Restaurante Sal

Voor meer informatie en beschikbaarheid

 

Neem contact op