HFPO013

Porto – Portugal

Als je zoekt naar een schattig hotel in het oude centrum van Porto, zoek niet verder!

 

Om de hoek bij Capela das Almas, 300 meter van de markt van Bolhao, vlakbij alle winkels en ongeveer een kwartier lopen naar Gustavo Eiffel. Dit hotel ligt erg centraal waardoor je makkelijk overal naartoe kunt lopen. Er is een metrostation en treinstation op 10 minuten lopen van het hotel.

Bij aankomst wordt je hartelijk ontvangen door de receptie in de vorm van een woonkamer. Geen desk dus maar gezellig kopje koffie waar je de sleutel ontvangt en alle informatie die je nodig hebt.  De wifi is gratis. Er is naast het hotel een parkeergarage, €15 per dag, wel handig om van te voren te reserveren.

De ontbijtkamer is net als de rest van het hotel strak ingericht, eames achtige uitstraling, met veel oog voor natuurlijke materialen en oude classics. Het ontbijt is biologisch met veel fruit en brood. Geen vleeswaren! Omdat het hotel maar een paar kamers heeft is het niet druk bij het ontbijt en heeft het een huiselijke sfeer. Met mooie dagen kan je in de tuin ontbijten.

Het hotel heeft ruime kamers en alle zijn voorzien van een keuken en een zitje. Van te voren is het handig om je wensen kenbaar te maken zoals bijvoorbeeld een ligbad of een douche. Dat verschilt per kamer. De kingsize bedden zijn ruim en hebben alle een comfortabel matras. Op 1 kamer na zijn het allemaal 2 persoonskamers. 1 kamer heeft een extra slaapbank.

Er is geen lift aanwezig dus voor mensen die een lichamelijke beperking hebben is dit hotel niet geschikt in verband met de trap. Voor late incheck wordt er een toeslag gerekend. Incheck is vanaf 15.00 uur.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid

Neem contact op