HFZW003 

Verbier – Zwitserland 


14 sleeps – 7 slaapkamers – 7 badkamers – outdoor hot tub – sauna – Sonos – professionele chef aanwezig en 2 chalet hosts 

Het chalet ligt verscholen in het afgelegen Plan-praz-gebied van Verbier en is een prachtig toevluchtsoord in de bergen. Het is verdeeld over drie verdiepingen en biedt plaats aan 14 tot 16 gasten op zeven slaapkamers, allemaal met een eigen badkamer en een flatscreen-tv.  Er is ook nog een bunkroom met gedeelde badkamer. Het interieur is prachtig ontworpen, met moderne kunstwerken die de natuurlijke minerale muren sieren en overal elegant meubilair. Het hart van de chalets is de woonkamer met dubbele hoogte. Compleet met stenen open haard en kamer hoge ramen, die uitkomen op een groot houten terras op het zuiden en zuidwesten.

Weggestopt in het afgelegen Plan-Praz gebied van Verbier, is het een prachtig toevluchtsoord in de bergen. Het interieur is prachtig ontworpen, met moderne kunstwerken die de natuurlijke minerale muren sieren en overal elegant meubilair.

In het hart van het chalet is de dubbele hoogte woonkamer, compleet met stenen open haard en kamerhoge ramen, die openen naar een groot houten terras op het zuiden en zuidwesten.

Het heiligdom van het bubbelbad in de buitenlucht is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag op de hellingen, met een adembenemend uitzicht op Combins en het Mont Blanc-massief, of kies misschien voor een sauna of massage in de behandelkamer van het chalet.
Beneden vindt u een tweede ruime woonkamer, ideaal voor kinderen met een groot scherm en gameconsoles. De perfecte schuilplaats wanneer Chef de uitzonderlijke avondmaaltijden bereidt.
Dankzij de ongelooflijk veelzijdige indeling van de ruimtes, is het perfect voor families, groepen vrienden of zakelijke evenementen. Het bruisende centrum en de belangrijkste liftstations van Medran en Savoleyres zijn slechts drie minuten rijden met chauffeur. 

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid 

Neem contact op