HFIB069

Bed & breakfast

Deze bed and breakfast ligt op een uitzonderlijke locatie, net aan de rand van het idyllische dorpje Sant Joan de Labritja. Ondergedompeld in de sfeer van dit unieke hippiedorp, bevindt u zich midden in het echte Ibiza.

Elke ochtend tussen 9.00 en 11.00 uur wordt er een vers boerenontbijt geserveerd!

 


Met wilde boomgaarden en een prachtig landschap allemaal op loopafstand, kunt u buiten wandelen en de vele facetten ervaren die het noorden van Ibiza te bieden heeft. Als u van sport houdt, zijn er tal van keuzemogelijkheden, zoals mountainbiken en paardrijden. Voor degenen die willen ontspannen, zijn er ook veel plaatsen om yoga te beoefenen in en rond het dorp.

 


Dit traditionele dorp is een perfecte plek om te verblijven, zowel om rust en ontspanning te vinden als om te genieten van alle mogelijkheden van Ibiza. Het dorp zelf beschikt over een aantal kleine coffeeshops, restaurants, banken, winkels en een apotheek. Op zondag is er een markt die bijna uitsluitend lokale producten verkoopt. De gezelligheid en charme van deze markt doet denken aan het Ibiza van vroeger.

 


De rest van het eiland is ook gemakkelijk bereikbaar vanaf de bed and breakfast. Met de auto is niets op Ibiza te ver weg. Er zijn enkele leuke dorpjes op ongeveer 10 minuten afstand, waaronder Santa Gertrudis, San Miquel en San Carlos. Ibiza-stad is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto, ongeveer 20 minuten rijden. De luchthaven is 25/30 minuten rijden. Sommige fantastische stranden zijn ook vlakbij. Afhankelijk van uw voorkeur zijn er zowel prachtige rotsachtige als zandstranden, elk ongeveer 7 minuten rijden met de auto. Ten slotte zijn er veel leuke restaurants 5/10 minuten afstand, zowel in als net buiten San Juan.

 

Meer informatie en/of beschikbaarheid

 

Neem contact op