HFIB103

Sant Josep – Ibiza

12 sleeps – 6 slaapkamers – 6 en-suite badkamers – infinity zwembad – airconditioning – 400 sqm terras buiten – parking – Wifi – TV – biljart tafel in spelletjes kamer met extra bar – dagelijkse schoonmaak  

HFIB013 is gelegen op het westen op de heuvels van Sant Josep met uitzicht op de zonsondergang en Es Vedra. In de gemeente Sant Josep ligt deze prachtige villa.

De villa bestaat uit een hoofdhuis met 5 slaapkamers met een tweepersoonsbed, airconditioning, 5 en-suite badkamers met douche.

Een gastenverblijf met een master bedroom met tweepersoonsbed, en-suite badkamer met douche, airconditioning, directe toegang tot het terras en buitenruimte en in dit gastenverblijf zit een extra biljart kamer gelegen.

Er is dagelijkse schoonmaak met 2 keer per week nieuw beddengoed en handdoeken.

 

Ook is er een groot infinity zwembad aanwezig. 19 bij 7 meter.

Er is een grote keuken met alle moderne keukenapparatuur aanwezig.

Sant Josep 4 km,

Ibiza Town 19 km

 

Cala Tarida strand 4 km,

Cala Moli 6 km

 

AirPort Ibiza is 14 km rijden

 

San José

San Jose (ook wel San Joseph de la Talaia) ligt in het westen van Ibiza. Wij houden van dit dorpje! Het is klein, gezellig, en heeft een paar goede kleine restaurantjes en winkels. Vele mooie huizen liggen in de omgeving. Het dorpje is oud. Eigenlijk ontstaan door de kerk waardoor de populatie in de 17e eeuw ook sterk groeide.

 

Restaurants

Het meest bekende restaurant is El Destino. Heerlijke tapas. Echt een aanrader! Wel zult u moeten reserveren, vooral in de zomermaanden want het is hier druk. Destino heeft al wat jaren naam gemaakt.  Als u achter de kerk loopt, vindt u Can Manyanet, een leuk restaurant waar typisch Ibicencan gerechten gegeten kunnen worden, zoals Sofrit Pages – casseroled lam, kip, aardappelen en saffraan, voor €5, terwijl u uitkijkt over de bloemen van de mooie tuin.

In Bar Bernat Vinya verzamelen oude mannetjes zich om even te kaarten. En in de koele zomer tuin van Es Raco Verde kunt u luisteren naar Jazz and Blues terwijl u  een gezellige avond hebt met uw vrienden en familie.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid 

Neem contact op