HFIB100

 

Sant Mateu – Ibiza

Hotel – 9 kamers – guesthouse

 

Dit hotel is een boerenhoeve tussen de landelijke binnenlanden van Ibiza en wordt gerund in samenwerking met Friends of a Farmer, een internationale vereniging die zich toelegt op de teelt van kunst, gewassen en binnentuinen.

Een boerderij met negen slaapkamers, een vrijstaand gastenverblijf met twee slaapkamers, een zwembad en een keuken, omvat zowel het erfgoed van de boerderij als de inherente verbinding met het land, terwijl het rustieke eenvoud, groei en verval, bescheidenheid en vergankelijkheid bevat.

De slaapkamers variëren in grootte; Elke kamer is uitgerust met een luxe bed en materialen van gebrand hout, geborstelde en geoliede as, hout, steen en leisteen.

 

 


Farm

Een prachtige verscheidenheid aan biodynamische, homegrown fruit, groenten, kruiden en andere ambachtelijke, kleine batch producten vinden hun weg naar de keuken van José Catrimán, waar hij ze verwerkt tot gezonde, stevige, boerderij verse biologische maaltijden.

De eeuwenoude stenen boerderij ligt verscholen op 10 hectare afgezonderde landbouwgrond en verankert een landgoed waar vruchtbare grond wordt gezaaid voor de vrij stromende uitwisseling van energie, ideeën en herstellende groei.

De Farm is eigenlijk alleen toegankelijk voor gasten van het hotel of voor genodigden. 

Farm Rituals

Een verlicht programma van rituelen, van gemeentelijke landbouw en slow-food workshops tot lezingen over diverse onderwerpen met betrekking tot landbouw, duurzaamheid en urbanisme bevordert een geest van organische saamhorigheid.

Voor meer informatie kunt u ons mailen voor de beschikbare evenementen 

 

De kamers :

intiem

Voor 2 personen, max. 2

Met 9 m² (exclusief badkamer), biedt onze intieme kamer een queen size bed voor 2 personen en beschikt over een eigen badkamer met een douche. Het is de kleinste kamer van het huis, geen terras, maar met de voorzieningen om een ​​geweldige ervaring te hebben in La Granja. Het is ideaal voor degenen die kort bij ons willen verblijven, genieten van het zwembad en het eiland verkennen.

Tuin

Voor 2 personen, max. 2

De tuinkamers hebben tussen de 20 en 25 m²ruimte , beschikken over een kingsize bed en hebben een eigen tuin met uitzicht op de boerderij en de zonsondergang. Het is mogelijk voorzien van een open haard. Deze drie kamers zijn alleen toegankelijk vanuit de tuin.

 

 

Tuin & Terras Suites

Voor 2 personen, max. 4

De tuinsuite heeft een oppervlakte van 55 m² en beschikt over een kingsize bed, een woonruimte en een ligbad; het heeft een eigen terras van 20 m² in de tuin. Een eenpersoonsbed of tweepersoonsbed kan in de woonkamer worden geplaatst.


Voor 2 personen, max. 3

Terrace Suites heeft een oppervlakte van 35 tot 45 m² en beschikt over een kingsize bed, een ligbad en een eigen terras met uitzicht op de boerderij en het zwembad. Het is mogelijk voorzien van een open haard.

Master & Tower Suites
Voor 2 personen, max. 2

Met 75 vierkante meter is de Master Suite onze grootste suite, met een kingsize bed, een bad in de woonkamer en een eigen twee-niveau 80 vierkante meter terras met 360 graden uitzicht op de vallei en het eiland.

 


Voor 2 personen, max. 3

De Tower Suite is ongeveer 55 m² groot en bevindt zich in de toren van de boerderij, met een kingsize bed, een woonruimte en een privéterras van 70 vierkante meter op twee niveaus met 360 graden uitzicht op het eiland en de baai van Sant Antonio.

Gasthuis
Voor 4 personen, max. 5

Het guesthouse is perfect voor groepen en gezinnen tot 5 personen en beslaat 75 vierkante meter in een gebouw op 50 meter van de boerderij, omringd door een wild bos. Het guesthouse bestaat uit twee slaapkamers met een kingsize bed, twee badkamers met een douche, een woonkamer en een breed privé terras van 30 m² met uitzicht op de zonsondergang en uitzicht op de boerderij. Een extra eenpersoonsbed kan in de woonkamer worden geplaatst.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid

Neem contact op