HFIB102

Santa Eulalia – Ibiza

 

12 sleeps – 6 slaapkamers – 6 badkamers – verwarmd zwembad – airconditioning – WiFi – vloerverwarming – dakterras – satelliet TV – volledig ingerichte keuken – baby bedjes en hoge stoelen op aanvraag – huisdier mag mee, maar ook op aanvraag – pool tafel – boomhut

 

HFIB102 wordt het best omschreven als een boomhut voor volwassenen (en kinderen!). Het draait allemaal om speelse kleuren en goede tijden in deze luxe villa op de heuvels bij Santa Eulalia. Traditionele architecturale motieven steken over met felle prints en een eclectische selectie van meubels ontworpen om diepe ontspanning te veroorzaken.

 

Wandelen in HFIB102 is alsof je een dikke knuffel krijgt van je favoriete speelgoed uit de kindertijd. Deze prachtige villa lijkt meer op een privé-clubhuis en is tegelijk traditioneel en speels en biedt alles wat nodig is om leuke en blijvende herinneringen te creëren. Je wordt altijd in een goed humeur wakker in deze villa.

 

 

 


De zes tweepersoons slaapkamers zijn net zo knus als een kop warme chocolademelk op een winterdag en zijn in de zomer koel als een groot glas limonade. Zachte bedden met veel kussens nodigen uit tot een diepe en comfortabele slaap. De ruimtes zijn licht gevuld en uiterst stijlvol, terwijl de badkamers elegant en weelderig zijn.

 Je eigen privé club bevat een hoop laaghangende banken verscholen in een hoek van een raam met een prachtig uitzicht over de beboste vallei beneden. Een tweede leefruimte is ingericht met chocolaty sofa’s en fauteuils voor een enorme open haard. Een pooltafel zorgt natuurlijk voor uren avondspelen met een drankje in de hand. De keuken is een ongerept heiligdom voor alles wat heerlijk is en is uitgerust om legers hongerige vakantiegangers te voeden. Planken kreunen met must-read romans en fotoboeken en de muren zijn schitterend met originele kunst en drijfhout creaties.

 

De tuinen zijn een uitbreiding van de sfeer van de boomhut. Weelderige palmen, aloe Vera en groen zo ver het oog reikt. Een overdekt terras met banken en ligbedden is ideaal voor luie dagen en diners met een sterrenhemel. Heldere Indiase parasols zorgen voor schaduw rond het glinsterende zwembad en onder de vallei blijft het schijnen.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid

 

Neem contact op