HFIB116

S’Estanyol – Ibiza

8 sleeps – 4 slaapkamers – 4 badkamers – zwembad – buiten douche – ventilatoren aanwezig – wifi – TV – Ipod dock 


Weggestopt in de mediterrane is een charmante traditionele finca van Ibiza, met behoud van de typische kenmerken van dit ontwerp met het gebruik van lokale steen en bijzonder dikke muren die zorgen voor een ideale temperatuur op elk moment van het jaar.

Recentelijk werd een privé zwembad gebouwd in een hoek van de tuin, omringd door een houten terras met comfortabele kussens en ligbedden om ten volle van de zon te kunnen genieten. HFIB116 heeft een liefde voor contact met de natuur in het zwembad. De intrigerende loungeruimte net buiten het huis waar rechtstreeks uit Formentera geïmporteerd zand werd gelegd als een natuurlijke vloer met ligstoelen en een buitendouche.

De binnenruimtes laten een unieke smaak zien dankzij de succesvolle carrière van de eigenaar als ontwerper die elke kamer heeft gekenmerkt door een buitengewone mix van kunst en kleur, waarbij de overgrote meerderheid van de originele structuur intact blijft. De woonkamer is ruim en loopt over in de overdekte eetkamer die op zijn beurt direct is verbonden met de volledig uitgeruste en functionele keuken.  De hoofdunit heeft ook drie slaapkamers met elk een eigen badkamer, elk met een eigen stijl. Een kleine dependance bevindt zich dicht bij het zwembad en biedt plaats aan nog eens twee gasten die kunnen genieten van totale privacy van de hoofdunit. 

HFIB116 is een onnavolgbare accommodatie, speciaal gemaakt door de onmiskenbare smaak van de eigenaar en de locatie midden in de natuur terwijl het toch op redelijke afstand van het strand en de levendige stad Ibiza ligt.


Indeling:

 
1 grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met douche, directe toegang tot een eigen patio

1 gast slaapkamer met een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met douche

1 gast slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, en-suite badkamer met douche

Studio
1 gast slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, en-suite badkamer met douche, gelegen nabij het zwembad met onafhankelijke toegang

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid 

Neem contact op