fbpx

Duitsland – Hamburg – 2 sleeps

Beschrijving

HFDU001

2 sleeps – 1 slaapkamer – 1 badkamer

Deze architectonische loft is ontworpen op de 4e laag van een oude bunker. Het appartement is rauw en geavanceerd met een urban uitstraling. De bunker heeft een mooie historie. Tijdens de oorlog was deze bunker in dienst om het kinderziekenhuis aan de overkant te beschermen. In het complex zijn nog oude elementen van vroeger terug te vinden zoals een oude generator.

 

De muren zijn van 1,5 meter beton waardoor de uitstraling heel basic is en rustgevend. De meubelen zijn van comfortabel design zoals o.a. Arne Jacobsen, Hay, Cassina en Saarinen waar de eigenaren, een Zweedse fashion & home designer en een Deense marketeer, goed over nagedacht hebben.

Het appartement heeft een ruime slaapkamer met een Auping 2 persoonsbed. Een moderne badkamer met een Bronze Vola douche en Kichls badproducten. Een uitgebreide Bulthaup keuken die van alle moderne gemakken is voorzien. Daardoor is dit appartement ook heel goed geschikt voor expats. De ruimtes worden gescheiden door glazen wanden.

Het appartement heeft 2 ruime terrassen waar je een prachtig uitzicht hebt over heel Hamburg. Heerlijk om s’avonds een wijntje te doen! Zodra je het appartement binnenkomt krijg je door het uitzicht al gelijk een prachtig pallet. Je kijkt op het nieuwe operahuis “Elbphilharmonie”, de kerken en de kranen bij de haven.

Bij aankomst hebben de eigenaren gezorgd voor een welkomstpakket zodat je geen lege koelkast aantreft en in ieder geval de komende ochtenden een smaakvol ontbijt hebt. Heel attent! Ook kun je een verlanglijstje indienen met producten zodat zij zorgen dat het aanwezig is bij aankomst.

Dit appartement is ideaal voor een romantisch weekend weg of voor mensen die voor een langere tijd in Hamburg verblijven en geen zin hebben in een hotel. Absoluut een waanzinnige mooie plek om in Hamburg te vertoeven!

Faciliteiten

Extra informatie

Type Home

Beschikbaarheid

  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar

Review

0 review

Write a review

Created with Sketch.

Prijs op aanvraag

Informatie aanvragen

Owner

nousje@hellofrom.nl

Member Since 2020