fbpx

Home Kaapstad – Boutique hotel – 3 suites

Beschrijving

HFAF005

Kaapstad – Zuid Afrika

Hotel – 3 suites

Een heerlijk retrait in het fynbos reservaat in de Uilkraal Vallei tussen Stanford en Cape Agulhas. In het westen van de kaapse ongerepte Southern Overberg, 20 km van de het vissersplaatsje Gansbaai, Walkerbay. Het prive terrein is makkelijk te bereiken via een hobbelige weg, maar wel geschikt voor elke auto. Het prachtige uitzicht en de ontspannende uitstraling  geven deze locatie de ultieme rust.

De accommodatie biedt zich in 2 opties. Er zijn drie moderne fynbos-suites en er zijn 3 ruime kamers in het grote huis.

De fynbos suites kijken uit op de agulhas plains, lake of Kraaiboschdam en de oceaan en zijn omgeven door de wijngaarden van de Lomond Wine estate.

De gehele voorkant van de suites zijn van glas met schuifdeuren, met een terras over de gehele unit. Er is een lounge, slaapkamer en badkamer aanwezig.

Een open haard is aanwezig voor de koele avonden. De suites zijn qua elektriciteit geheel zelfstandig door middel van Solar panelen. Er is alleen 1 nadeel, Föhns kunnen niet gebruikt worden in verband met het opslokken van teveel elektriciteit.

In het grote huis zijn 2 ruime kamers op de 1e verdieping met balkon en 1 ruime kamer op de begane grond, deze kamer is het grootst en heeft een eigen terras en privétuin.

Alle kamers hebben een badkamer en suite met een aparte douche en bad.

Er is een restaurant die op alle momenten van de dagen open is. Lunch is alleen op aanvraag.

Voornamelijk wordt er organic gekookt, met lokale ingrediënten. Het vlees komt vanaf de omliggende boerderijen. Er wordt alleen vis geserveerd van de groene lijst van de Southern African Sustainable Seafood Initiative. De chefkok bepaald het menu, daar zijn ze ook voor, is het motto. Mocht je allergisch zijn of andere wensen hebben, dan horen ze het graag van te voren. Mocht je bij aankomst graag nog een maaltijd willen, is het belangrijk om ook dan van te voren te reserveren. Tevens worden er wijnen geserveerd van omringende wijnregio’s.

Het natuurgebied biedt veel moois als het aankomt op uitzicht en mooie trips. Er is bijvoorbeeld een manege gevestigd bij deze locatie, zodat je per paard mooie trails kunt maken. Zo kun je zebra’s en zwarte neushoorns zien, natuurlijk onder begeleiding van een gids. Deze zijn zeer gekwalificeerd om trails tussen de 1 en 6 uur te maken, hierdoor kun je het reservaat nog mooier bekijken.

Ook de “Klipspringer” berg bike trail gaat dwars door het reservaat. Hier kun je vanaf het grote huis een trail van 30 km afleggen. Dit is een mooie manier om meer van het reservaat te zien. Er zitten een paar uitdagende routes in de Overberg.

Vlakbij zit het Walker Bay gebied dat bekend staat om het duiken in haaienkooien en het mooiste stuk om walvissen te zien. Sommigen walvissen komen zo dichtbij land dat je ze met het blote oog kunt zien. Je kunt natuurlijk ook per boot dit allemaal zien, ook pinguïns en de grote witte haai die daar veel voorkomt.

De kustlijn van de Overberg is het ontmoetingspunt tussen de Indische Oceaan en de de Grote atlantische oceaan. Om deze reden, is het marine leven ontzettend rijk in dit gebied. Zeker een bezoek waard!

Mocht je bij het boeken meer willen weten over dit gebied, vraag het ons gerust!

View More

Faciliteiten

Open haard

Extra informatie

Hotel

Type Home

Natuur
Romantisch

Beschikbaarheid

  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar

Map

Review

0 review

Write a review

Created with Sketch.

Prijs op aanvraag

Informatie aanvragen

Owner

nousje@hellofrom.nl

Member Since 2020