6 kamers

De opvallende Moorse architectuur uit de 10e eeuw is het eerste wat je opvalt aan het huis en het dorp San Lorenzo.  Het gebleekte en torenhoge silhouet is goed bewaard gebleven en voorzichtig bijgewerkt en is een koele herinnering aan de authentieke oudheid van het gebied en er was weinig restauratie nodig om een ​​charmante B&B op Ibiza te creëren.

Intiem en gezellig, het heldere witgekalkte interieur en de gebogen zachte lijnen van de structuur creëren uniek geconfigureerde omgevingen die op zichzelf staan ​​en privé zijn.  Met in totaal vier kamers verdeeld over het hoofdgebouw en de afzonderlijke toren, elk biedt plaats aan maximaal twee gasten en sommige hebben een eigen badkamer en een eigen ingang en terras waar u buiten kunt dineren.  Eenvoudig ingericht en comfortabel, dit is een geweldige, intieme bed & breakfast-optie voor een verblijf op het eiland.

Het mooie zwembad en de tuinen zijn rustig en vredig met meerdere ligstoelen, pergola’s en een eigen terras om te dineren, spelen of te ontspannen.

Ontbijt en dagelijkse schoonmaak inbegrepen. Wifi in het hele gebouw, satelliet-kabeltelevisie in elke kamer, minikoelkast, espressomachine, gratis producten voor persoonlijke verzorging en badjassen, wasfaciliteiten. Privé op het terrein parkeren. Eindschoonmaak inbegrepen.

HFIB024 is gelegen in het noordoostelijke dorp San Lorenzo en in de buurt van Balafia en het rustigere en pittoreske Benniras op slechts een paar kilometer van het huis.

ETV-1142-E