fbpx
from €395,00
Offerte aanvragen

San Lorenzo – 4 personen

Beschrijving

HFIB089

San Lorenzo – Ibiza

4 personen – 2 slaapkamers – 2 bedden – 1 badkamer – gedeeld zwembad

Op een afgelegen bergveld in het ruige noorden van Ibiza ligt dit prachtige eiland thuis. Wat vroeger dienst deed als werkplaats en opslagruimte, is nu veranderd in een hedendaags droomhuis. De eigenaar van Ibiza Interiors en The Nieuw ontwikkelde dit 100 jaar oude magazijn tot een design guesthouse en een showcase project, de Ibiza Campo Loft.

Toen interieurarchitect Jurjen van Hulzen de structuur en locatie van het gebouw zag, ontstond het concept voor het ontwerp. Betonnen kolommen en stalen balken droegen een typisch Ibizan ‘Sabina balk’ dak. Een combinatie van de industriële structuur in combinatie met het rustieke dak vormde het concept voor de rest van het ontwerp: een interessant spel en contrast tussen rustiek en industrieel. Dat is ook hoe het de naam ‘Campo Loft’ heeft gekregen, wat in feite ‘industriële leefruimte op het veld’ betekent.

De prachtige traditionele bouwconstructie is bewaard gebleven om het karakter van de typische Ibiza-architectuur te behouden. Er zijn basismaterialen en lokale materialen gebruikt; een betonnen vloer, met krijt en modder gepleisterde stenen muren en ‘sabina-balken’ gemaakt van bomen die alleen op het eiland groeien. Een nieuw materiaal dat in het huis is verwerkt, is staal. Een gepoedercoat staal wordt gebruikt voor de kozijnen en deuren, en er is een op maat gemaakte warmgewalste stalen keuken.

Het gebouw was jarenlang ongebruikt geweest en verkeerde in zeer slechte staat. Daarom zouden alleen de muren en delen van het dak kunnen blijven. Elektriciteit, water en riolering waren niet aanwezig, de architecten moesten al deze dingen toevoegen om het als een eigentijds huis te laten werken. Water komt uit een privé bron en er zijn zonnepanelen geïnstalleerd voor warm water, vloerverwarming en elektriciteit. Het huis is dus volledig onafhankelijk van de netwerking en is dus zelfvoorzienend.

Eigenaar Jurjen van Hulzen ontwierp een goed doordachte plattegrond, met een grote open ruimte aan de zuidkant van het gebouw, met uitzicht over de vallei. De hoofdruimte is verbonden met het grote privé terras. De twee slaapkamers zijn geplaatst aan de noordelijke hoeken van het gebouw, om ze donker en koel te houden. Dan is er een eetruimte met ingebouwde bank en daklicht, die deze ‘verloren’ ruimte echt tot een deel van het hok maakte. En een badkamer met vrijstaand bad met te openen ramen, om tijdens het baden een open haard en uitzicht op de natuur te krijgen. De badkamer heeft een visgraatachtige vloer gemaakt van terracotta tegels, een moderne interpretatie van de traditionele vloer.

View More

Faciliteiten

Airconditioning
Basisvoorzieningen badkamer
Created with Sketch. Beddengoed
Blusapparaat
Created with Sketch. Extra beddengoed
Föhn
Gratis parkeren
Handdoeken aanwezig
Kinderbedje/stoel
Kledinghangers
Kluis
Koelkast
Koffiezetapparaat
Kookbenodigdheden
Magnetron
Oven
Rookmelder
Schoonmaak
Tuin
TV
Vaatwasser
Vloerverwarming
Volledige keuken
Wasmachine
Wifi
Zwembad
Show All

Extra informatie

Gratis parkeren
Created with Sketch. Kindvriendelijk

Type Home

Design
Instagrammable
Long term
Luxury
Natuur
Romantisch
Strand
Show All

Beschikbaarheid

  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar

Map

Review

0 review

Write a review

Created with Sketch.
from €395,00 per night
18/04/2024
-
19/04/2024

Owner

nousje@hellofrom.nl

Member Since 2020