fbpx
from €189,00
Offerte aanvragen

Bali – 3 personen

Beschrijving

HFIND008

Bali – Indonesië

3 personen – 2 slaapkamers – 1 badkamer – 2 bedden – wifi – airco – parking – basis voorzieningen

Een unieke villa aan de rivier met een groot ijzeren houten dek dat de vallei in schiet. 150-jaar oud teakhouten huis, opnieuw ontworpen met een Japanse wabi-sabi-esthetiek.

Dit 150 jaar oude teakhouten huis werd gebouwd en opnieuw ontworpen door de Japanse zenmeester-eigenaar voor zijn praktijken in een chique doch rustieke wabi-sabi-esthetiek. Het monumentale uitzicht vanaf deze speciale woning moet worden gezien om het te geloven: de machtige Ayung-rivier, het dal, een enorme waterval, omliggende rijstvelden en de berg Agung, zover het oog reikt.

Het huis is verdeeld over twee verdiepingen en bestaat uit een enorme woon- en eetruimte in de open lucht; 1 grote slaapkamer; een kleine studeerkamer met AC, extra bed en een bureau; een grote buitenkeuken; grote parkeerplaats; Wi-Fi internet.

2 huishoudsters komen 6 dagen per week naar de accommodatie om te reinigen.

U heeft toegang tot het hoofdgebouw van 2 verdiepingen (met een grote slaapkamer en een extra bed in de studiezaal).

Gelieve te begrijpen dat de swingruimte op het gras de gemeenschappelijke ruimte van dit landgoed is. U kunt ons soms vinden of andere gasten gebruiken de schommel. Gelieve mee te doen, of gewoon genieten. Geen ruzie ajb 😉

Houd er rekening mee dat hoewel ons huis absoluut mooi en super gezellig is, het geen typische ‘luxevilla’ is waar alles perfect werkt. Ook, zoals je op de foto’s kunt zien, staat de villa erg open voor elementen, en sommigen van jullie vinden het misschien niet ideaal. Wij en onze medewerkers zullen ons best doen om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Er is een raftingbedrijf, dat naast ons eigendom wordt geëxploiteerd, en sommige gasten hebben het extra lawaai niet opgemerkt en genoten van hun tijd, anderen hebben het gevoel dat het hun rust verstoorde. Als u zich zorgen maakt, wordt u geadviseerd om een andere accommodatie te reserveren. Uw comfort en plezier van uw tijd op Bali zijn belangrijk voor ons.

Ons speciale huis ligt in een van de mooiste gebieden buiten Ubud. Het is de perfecte plek voor rust en afzondering. Houd er echter rekening mee dat het niet in de buurt van het stadscentrum van Ubud ligt en daarom moet u ongeveer 20 minuten rijden om naar de stad te gaan. U kunt dit doen door een gehuurde auto te hebben (met / zonder chauffeur, ongeveer $ 30/50 per dag) of door een kleine automatische scooter te huren (ongeveer $ 5 per dag – wij kunnen u helpen dit te regelen!)

Ook kunnen we, indien nodig, helpen bij het regelen van vervoer van / naar de luchthaven (IDR 300.000 per enkele reis). Als u een smartphone met Indonesian SIM heeft, kunt u een app gebruiken om gerechten uit verschillende restaurants in Ubud te bestellen en ze te laten bezorgen.

Anders dan een paar winkels langs de weg, is er hier niet veel activiteit – geen bars of cafés of winkels – daarom houden wij ervan. Het is een perfecte plek voor schrijvers, contemplators, yogi’s & yogini’s, denkers, lezers en relaxers.

View More

Faciliteiten

Airconditioning
Droger
Gratis parkeren
Wifi

Extra informatie

Type Home

Natuur
Romantisch
Strand

Beschikbaarheid

  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar

Map

Review

0 review

Write a review

Created with Sketch.
from €189,00 per night
20/07/2024
-
21/07/2024

Owner

nousje@hellofrom.nl

Member Since 2020