fbpx

Monsaraz – Boutique hotel

Beschrijving

HFPO018

Monsaraz – Portugal

Hotel

wijn estate – restaurants – spa

Al meer dan 200 jaar in dezelfde familie, het landgoed heeft zijn hart in de monte, een oud klein boerendorpje, dat zorgvuldig weer tot leven is gebracht door dit opmerkelijke hotel van ingetogen luxe, omgeven door oude steen eiken, olijfbomen en wijngaarden. Hier is het gevoel van thuis zijn nauw verbonden met het gevoel bij de uitgestrektheid van het land. In Alentejo worden de boerderij en het landschap al snel je thuis.

Geniet van een paar dagen op een landgoed dat al meer dan twee eeuwen in dezelfde familie is. Verblijf in een ingetogen luxe hotel in Alentejo, aan de voet van het middeleeuwse Monsaraz en vlakbij het meer van Alqueva.  We cultiveren modern comfort, zodat je de fijnste ervaring kunt hebben tijdens een verblijf op een boerderij, in verbinding met de natuur, erfgoed en mensen van alle leeftijden, waardoor een ontluikende gemeenschap ontstaat in deze wilde hoek van Alentejo.

Open de deur van je kamer en stap direct de hoofdstraat van de monte in. Elk detail van de architectuur was gepland om u de boerderij en zijn voordelen te laten ontdekken. Erfgoed ontmoet natuurlijke materialen en kwaliteit ontwerp en dat is voelbaar in al onze kamers en huisjes, waar interieurs geselecteerde Portugese vintage stukken slim combineren met eigentijds vervaardigd meubilair en accessoires.

Verwen uzelf tijdens uw verblijf in Alentejo in de Spa..  Geniet in een omgeving van schoonheid, ontspanning en holistisch comfort van een reeks effectgerichte behandelingen met alleen natuurlijke huidverzorgingsproducten en cosmetica ontworpen door de gerenommeerde Susanne Kaufmann.  Er is ook een ceder heet bad waar u in uw lichaam kunt weken en uw geest kunt verheffen en een studio als u zich wilt blijven concentreren op uw dagelijkse trainings routines.

In ons restaurant van boerderij tot tafel, geniet van een menu dat Alentejo aan uw tafel brengt, samen met de meest verse ingrediënten uit onze biologische moestuin en boerderij. Wat we niet produceren, krijgen we van lokale producenten. We gebruiken seizoensgebonden en, waar mogelijk, biologische producten.

Neem de tijd om iets te drinken in een van onze bars.  In het hotel, in een gebeeldhouwde gewelfde ruimte die ooit deel uitmaakte van een olijfoliemolen, proef je onze wijnen en blijf bij het zwembad in de zonsondergang hangen met een cocktail in je hand.  Dineer in onze tuin en zomerrestaurant Hortelão, waar onze biologische groenten en vlees op de grill worden geserveerd.

Ontspan en neem een ​​duik. Laat de koelte van het water u verfrissen van de hete gloeiende zomerdagen van de Alentejo. Kom in contact met de elementen, de aroma’s en de kleuren die je omringen, en bewonder de enorme granieten rots van 4 meter in het water die er is als een stille getuigenis van de ongelooflijke geschiedenis die het gebouwde en het natuurlijke landschap vormt.

De Alentejo is een van de best bewaarde landschappen en een van de minst bevolkte regio’s van Zuid-Europa.  Het uitgestrekte open land herbergt zowel de traditie als de hedendaagse cultuur en vernieuwt zichzelf als een regio die wereldwijd is maar niet geglobaliseerd. Het gevoel van schoonheid is bijna overal te vinden, van witgekalkte dorpen en steile rotswanden tot golvende vlakten bezaaid met kurkeiken en olijfbomen. Vrij dicht bij Lissabon beslaat het bijna een derde van Portugal.  Toch is het op de een of andere manier nog steeds een beperkt gebied, bewoond door vriendelijke mensen met een rustige charme.

Wijn kamers

Neem deel aan het leven van het landgoed door kennis te maken met het wijnbereidingsproces in onze kelder, vlak naast de deur

Op weg naar uw kamer, laat u meeslepen door het vluchtige aroma dat ontsnapt door de open deuren van onze wijnmakerij;  deel tijdens de oogst de drukte die de productie van onze melanges brengt naar het omringende landschap. En proost op het leven bij het reflecterende zwembad of in uw luie stoel.

Op de plaats waar vandaag de dag staat, waren de wijnmakerij de verschillende ruimtes bedoeld voor alle ambachten die het dagelijks leven van de gemeenschap ondersteunden: bakkerij, zuivelfabrieken, roken en zouten van vlees, smid, timmerlieden en een klaslokaal voor de opvoeding van de kinderen.

Ruimte
• Slaapplaatsen 2
• Kinderbedjes kunnen worden verstrekt voor kinderen onder de 4 *

Deze kamers (50 tot 70 m²) bevinden zich op het pad naar de wijnmakerij en bieden uitzicht op de graansilo’s en / of het reflecterende zwembad.  Ze beschikken over een voorkamer, een badkamer met ligbad, twee wastafels en vloerverwarming, een ruim bureau en een leesstoel. Sommige kamers geven toegang tot een patio (15 tot 20 m²) met tuinmeubelen en schaduw van pergola.

Directe toegang tot de buitenruimte (pad naar de wijnmakerij en, in sommige gevallen, een patio met uitzicht op het landschap en het reflecterende zwembad)
100% beddengoed van Egyptisch katoen
Donzen en donzen kussens en dekbedden
Susanne Kaufmann badkamerbenodigdheden
Vloerverwarming in alle badkamers
Semi-professionele föhn van 2100 W

Air Conditioning met individuele bediening
Draadloze telefoon
USB-stekker
Gratis wifi
TV met wifi en Bluetooth-toegang
Digitale kluis
Minibar
Nespresso-apparaat
100% wollen dekens
Terras uitgerust met tuinmeubelen (indien van toepassing)
Roomservice
24-uurs receptie en conciërge
24-uurs roomservice met schoonmaakservice en turndownservice
Was- en stomerijservice ingesloten
Boerderij Ontbijt voor twee gasten (met lokaal ambachtelijk brood en ander geselecteerd voedsel), indien genomen in het restaurant
Spa (ontspanningsruimte, droge sauna’s, ceder heet bad en studio)
Buitenzwembaden (lente / zomer)
Gratis klassieke fietsen om door de ‘monte’ te fietsen
Kinderfaciliteiten (speelkamer) en speurtocht
Wandelingen over het landgoed (inclusief boerderij)
Volledige toegang tot alle tuinen, inclusief biologische moestuin, te allen tijde.

Tuin kamers 

Maak jezelf deel van dit land van zachte heuvels onderbroken door honderden olijfbomen en een stralende sereniteit

Ga met zachte stappen deze ruimte binnen en vier de authenticiteit en de ambachten van de omliggende dorpen;  kijk naar de vloer en waardeer het handgemaakte werk dat betrokken is bij elk van zijn terracotta stenen (hier opgeslagen in vervlogen tijden);  open vervolgens het raam om het platteland te verwelkomen: geniet vanaf uw terras van een van de mooiste binnenplaatsen van het landgoed.

Rustige leefruimte geeft u de kans om te ontspannen.  Neem plaats in de leunstoel en open een boek; of strek je blik van het gladde oppervlak van het water van het reflecterende zwembad naar het landschap voor je; merk op dat minuten hier langer duren.

voorzieningen

Ruimte
• Slaapplaatsen 2
• Kinderbedjes kunnen worden verstrekt voor kinderen onder de 4 *

De kamer (60 tot 65 m²) heeft een voorkamer, een badkamer met douchecabine en / of bad, twee wastafels en vloerverwarming.  Het bevat ook een ruim bemeten bureau en een leesstoel. De kamers geven toegang tot een eigen terras (25 m²) met tuinmeubelen en schaduw van pergola.

Directe toegang tot de buitenlucht (‘monte’ straat, in de meeste gevallen met uitzicht op het landschap en het reflecterende zwembad)
100% beddengoed van Egyptisch katoen
Donzen en donzen kussens en dekbedden
Susanne Kaufmann badkamerbenodigdheden
Vloerverwarming in alle badkamers
Semi-professionele föhn van 2100 W
Air Conditioning met individuele bediening
Draadloze telefoon
USB-stekker
Gratis wifi
Tv met wifi en Bluetooth-toegang
Digitale kluis
Minibar
Nespresso-apparaat
100% wollen dekens
Buitenterras uitgerust met tuinmeubelen
Roomservice
24-uurs receptie en conciërge
24-uurs roomservice met schoonmaakservice en turndownservice
Was- en stomerij service
ingesloten
Boerderijontbijt voor twee gasten (met lokaal ambachtelijk brood en ander geselecteerd voedsel), indien genomen in het restaurant
Spa (ontspanningsruimte, droge sauna’s, ceder heet bad en studio)
Buitenzwembad (lente / zomer)
Gratis fietsen voor het verkennen van het landgoed
Kinderfaciliteiten (speelkamer) en speurtocht
Wandelingen over het landgoed (inclusief boerderij)
Volledige toegang tot alle tuinen, inclusief biologische moestuin, te allen tijde.

Boerderij kamers

Het rustige erfgoed en de authenticiteit van een twee eeuwen oude boerderij met alle comfort die u verdient

In slaap gewiegd door de rust van het landschap en open uw raam voor een adembenemend uitzicht op Monsaraz.  Het ochtendlicht nodigt u uit om naar buiten te gaan en het buitenterras te betreden. Terug van binnen fluisteren eenvoud en handgemaakte kwaliteit van elk detail u herinneringen aan een ander tempo en tijd.

Kamers die ooit gezinswoningen waren.
De meeste van deze kamers hebben directe toegang tot de buitenkant en hebben hun ingang in de hoofdstraat van de ‘monte’. Vroeger waren het de huizen van de landarbeiders en hun families, die zelfs vandaag de dag hun onafhankelijke karakter behouden en in plaats van de oude voordeurnummers de nummers dragen die nodig zijn om de hotelkamers te identificeren.

voorzieningen

Ruimte
• Slaapplaatsen 2
• Kinderbedjes kunnen worden verstrekt voor kinderen onder de 4 *
• 1 futon kan worden toegevoegd voor kinderen tussen 5 en 12 jaar oud **

Deze kamers (50 tot 60 m²) hebben de ingang in de hoofdstraat van de ‘monte’ (voor het grootste deel) en markeren de voormalige huizen van de landarbeiders en hun families.  Ze beschikken over een voorkamer, een badkamer met douchecabine en / of bad, twee wastafels en vloerverwarming, een ruim bureau en een leesstoel. De kamers geven toegang tot een semi-privé buitenruimte (25 tot 35 m²) met tuinmeubilair en pergola-schaduw.  Enkele kamers hebben een bevoorrecht uitzicht op het kasteel van Monsaraz.

1 futon toegestaan ​​per kamer, met een kostprijs van € 80,00 per nacht (ontbijt inbegrepen), afhankelijk van aanvraag en beschikbaarheid – niet inbegrepen in de kamerprijs
100% beddengoed van Egyptisch katoen
Donzen en donzen kussens en dekbedden
Susanne Kaufmann badkamerbenodigdheden
Vloerverwarming in alle badkamers
Semi-professionele föhn van 2100 W
Air Conditioning met individuele bediening
Draadloze telefoon
USB-stekker
Gratis wifi
Tv met wifi en Bluetooth-toegang
Digitale kluis
Minibar
Nespresso-apparaat
100% wollen dekens
Semi-privé buitenruimte voorzien van tuinmeubilair
Roomservice
24-uurs receptie en conciërge
24-uurs roomservice met schoonmaakservice en turndownservice
Was- en stomerijservice ingesloten
Boerderij Ontbijt voor twee gasten (met lokaal ambachtelijk brood en ander geselecteerd voedsel), indien genomen in het restaurant
Spa (ontspanningsruimte, droge sauna’s, ceder heet bad en studio)
Buitenzwembaden (lente / zomer)
Gratis klassieke fietsen om door de ‘monte’ te fietsen
Kinderfaciliteiten (speelkamer) en speurtocht
Wandelingen over het landgoed (inclusief boerderij)
Volledige toegang tot alle tuinen, inclusief een biologische moestuin, te allen tijde

Suites

Ervaar de handgemaakte details van bewerkte meubelen, de rust en het gevoel van diepe verbondenheid met het twee eeuwen oude landgoed en de boerderijgebouwen

Geniet van al het comfort van een ruime woonkamer, met banken die ernaar verlangen om plaats te nemen en te kijken naar het kasteel van Monsaraz dat de nabijgelegen heuvel bekroont. Heb exclusieve toegang tot het ‘barrocais’ landschap, open de deuren wijd en laat de wind binnen;  dompel zachtjes onder in een diepe korte slaap alsof het zo traditioneel is in Alentejo.

Momenten aan tafel
Op loopafstand vindt u de boerderijwinkel.  Daarin kun je zoute en zoete lekkernijen kopen, ambachtelijk brood gebakken in een houtoven, wijn, thee en likeuren;  geniet van een intiem samenzijn tussen uzelf en enkele smaken uit de regio aan de eettafel van de suite.

voorzieningen

Ruimte
• Slaapplaatsen 2
• Kinderbedjes kunnen worden verstrekt voor kinderen onder de 4 *

Met een bevoorrechte toegang tot het omliggende landschap en een spectaculair uitzicht op het kasteel van Monsaraz, heeft elke suite (90 m²) een woonkamer met banken, een salontafel en een eettafel voor 6 personen.  Er is een Marshall-luidspreker beschikbaar om naar muziek te luisteren. De slaapkamer heeft een ruim bureau en een badkamer met een douchecabine en een vrijstaand bad, twee wastafels en vloerverwarming. Ze bieden ook een buitenruimte met uitzicht op een reflecterend zwembad of op de nieuwe wijngaard.

Directe toegang tot de buitenlucht (landelijk landschap met uitzicht op Monsaraz en terras met uitzicht op reflecterend zwembad)
100% beddengoed van Egyptisch katoen
Donzen en donzen kussens en dekbedden
Susanne Kaufmann badkamerbenodigdheden
Vrijstaand bad
Vloerverwarming in de badkamer
Semi-professionele föhn van 2100 W
Air Conditioning met individuele bediening
Draadloze telefoon
USB-stekker
Gratis wifi
Tv met wifi en Bluetooth-toegang
Marshall spreker
Digitale kluis
Minibar
Nespresso-apparaat
100% wollen dekens
Buitenruimte voorzien van tuinmeubelen
Roomservice
24-uurs receptie en conciërge
24-uurs roomservice met schoonmaakservice en turndownservice
Was- en stomerijservice ingesloten
Boerderij Ontbijt voor twee gasten (met lokaal ambachtelijk brood en ander geselecteerd voedsel), indien genomen in het restaurant
Spa (ontspanningsruimte, droge sauna’s, ceder heet bad en studio)
Buitenzwembaden (lente / zomer)
Gratis klassieke fietsen om door de ‘monte’ te fietsen
Kinderfaciliteiten (speelkamer) en speurtocht
Wandelingen over het landgoed (inclusief boerderij)
Volledige toegang tot alle tuinen, inclusief een biologische moestuin, te allen tijde

Schuur Cottages 1Bedroom 

Reserveer een huisje met een ruim privéterras waar u de zonsondergang voorbij de olijfbomen kunt zien vervagen en het leven in de ‘monte’ kunt bewonderen.

De middagen hier zijn magisch. De zonnestralen overspoelen het terras met licht dat door de oude bogen reikt en de keuken binnenkomt.  Warmte, zachtheid en comfort ingebouwd rondom u. Bekijk de architectonische structuur van dit oude boerderijgebouw, zo duidelijk in de royale gastenkamer, waar een grote boog u omarmt terwijl u slaapt.  Geniet van het bad na een wandeling door de wildernis van het landgoed en verwelkom de nachtelijke hemel onder het genot van een glas wijn.

Slaap tussen de geschiedenis en donzige dekbedden

Een mooie brede boog geeft karakter aan de enige slaapkamer van dit huisje, die fungeert als een getuigenis van de voormalige functie van deze ruimte.  Zoals elk gebouw op het landgoed spreekt het over een verleden dat landbouw en veeteelt omvat. Hier boden oude koeienstallen en stallen onderdak en voedsel voor de boerderijdieren, waardoor ze nu ruimte kregen voor prachtige ruimtes gewijd aan slaap en ontspanning.

voorzieningen

Ruimte
• Slaapplaatsen 2
• Kinderbedjes kunnen worden verstrekt voor kinderen onder de 4 *

Dit huisje (175 m²) heeft een buitenterras (60 m²) met uitzicht op het landschap, de oude schapenhok en het leven dat zich in de ‘monte’ ontvouwt.  De ruime slaapkamer heeft een badkamer met douchecabine en vrijstaand bad, twee wastafels en vloerverwarming. Het bestaat uit een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met apparatuur van Gaggenau en Smeg en een eethoek met een tafel voor 6 personen, met toegang tot een binnenplaats.  Er is ook een Marshall-luidspreker zodat je naar je favoriete muziek kunt luisteren.

Directe toegang tot de buitenruimte (pad naar oude schapenhok en privéterras met uitzicht op het ‘barrocais’ landschap en de ‘monte’)
100% beddengoed van Egyptisch katoen
Donzen en donzen kussens en dekbedden
Susanne Kaufmann badkamerbenodigdheden
Vloerverwarming in alle badkamers
Semi-professionele föhn van 2100 W
Air Conditioning met individuele bediening
Draadloze telefoon
USB-stekker
Gratis wifi
Tv met wifi en Bluetooth-toegang
Marshall spreker
Digitale kluis
Minibar
Nespresso-apparaat
100% wollen dekens
Buitenterras uitgerust met tuinmeubelen
Roomservice
24-uurs receptie en conciërge
24-uurs roomservice met schoonmaakservice en turndownservice
Was- en stomerijservice ingesloten
Boerderij Ontbijt voor twee gasten (met lokaal ambachtelijk brood en ander geselecteerd voedsel), indien genomen in het restaurant
Spa (ontspanningsruimte, droge sauna’s, ceder heet bad en studio)
Buitenzwembaden (lente / zomer)
Gratis klassieke fietsen om door de ‘monte’ te fietsen
Kinderfaciliteiten (speelkamer) en speurtocht
Wandelingen over het landgoed (inclusief boerderij)
Volledige toegang tot alle tuinen, inclusief biologische moestuin, te allen tijde

Tuin cottages 2 bedrooms 

Geniet van de ruime woon- en eetgedeeltes van een intiem huisje waar elk detail een verhaal vertelt van schoonheid en natuurlijkheid zodat u zich thuis voelt

Ervaar het tijdloze kalmte en huiselijke gevoel van onze huisjes, waarvan de witgekalkte muren getuigen van de ritmes van het plattelandsleven. Streel de natuurlijke textuur van de houten tafel en lees, op het keramiek dat de muren siert, de verhalen getrokken door de pastorale verbeelding. Voel je midden in het leven en ontvouw je in de ‘monte’, terwijl je je buren voorbij ziet gaan met versgebakken brood in hun hand.

De loop van het leven op de ‘monte’

Met uitzicht op de zachte rondingen van de heuvel die fungeren als de achtergrond voor de daken van de kamer of de resterende boerderijgebouwen, zijn deze huisjes bevoorrechte plaatsen om contact te maken met het leven in de ‘monte’, van waar u kunt genieten van de heen en weer van naburige gasten in de  geplaveide straat en maak een praatje of twee.

Ruimte
• Slaapplaatsen 4
• Kinderbedjes kunnen worden verstrekt voor kinderen onder de 4 *

Schuur Cottages 2 bedrooms

Voel het comfort van ruime kamers, vol ruimte en natuurlijk licht, in huisjes waarin vroeger oude schuren, stallen of koeienstallen waren gehuisvest

Voel u thuis in een van deze huisjes: neem een ​​stuk van de uitgestrekte lucht en de uitgestrekte vlaktes van de Alentejo in een eigen kamer, open voor het landschap van de ‘monte’ en zijn eeuwenoude olijfbomen;  aanschouw vanaf de patio het diepe blauw dat de nacht kleurt en begroet de sterren in deze nog steeds wilde hoek van Portugal.

Curation van familie- en landgoed objecten.

Van onze witgekalkte muren opgebouwd uit traditionele kalkresten tot onze geborgen dakpannen, altijd overstroomd door zwaluwen, verlies jezelf in verschillende doordachte details, van klein tot groot;  zorgvuldig samengestelde persoonlijke objecten en andere stukken landbouwactiviteit zullen andere tijden en andere families in herinnering brengen die hier ooit hebben gewoond.

voorzieningen

Ruimte
• Slaapplaatsen 4
• Kinderbedjes kunnen worden verstrekt voor kinderen onder de 4 *

Deze huisjes (150 tot 175 m²) bieden voldoende ruimte, gevuld met natuurlijk licht, als gevolg van hun vroegere gebruik als schuren, stallen of stallen.  Ze hebben 2 slaapkamers (elk met een eigen badkamer), een ruime woonkamer met banken, televisie en koffietafel, een volledig uitgeruste keuken met apparatuur van Gaggenau en Smeg en een eethoek met een tafel voor 6 personen. Huisjes geven toegang tot een buitenterras (10 tot 40 m²), met tuinmeubelen en pergola-schaduw.

Directe toegang tot de buitenlucht (‘monte’ hoofdstraat of patio met uitzicht op reflecterend zwembad)
100% beddengoed van Egyptisch katoen
Donzen en donzen kussens en dekbedden
Susanne Kaufmann badkamerbenodigdheden
Vloerverwarming in alle badkamers
Semi-professionele föhn van 2100 W
Air Conditioning met individuele bediening
Draadloze telefoon
USB-stekker
Gratis wifi
Tv met wifi en Bluetooth-toegang
Digitale kluis
Minibar
Nespresso-apparaat
100% wollen dekens
Terras met tuinmeubelen
Roomservice
24-uurs receptie en conciërge
24-uurs roomservice met schoonmaakservice en turndownservice
Was- en stomerijservice ingesloten
Boerderij Ontbijt voor vier gasten (met lokaal ambachtelijk brood en ander geselecteerd voedsel), indien genomen in het restaurant
Spa (ontspanningsruimte, droge sauna’s, ceder heet bad en studio)
Buitenzwembaden (lente / zomer)
Gratis klassieke fietsen om door de ‘monte’ te fietsen
Kinderfaciliteiten (speelkamer) en speurtocht
Wandelingen over het landgoed (inclusief boerderij)
Volledige toegang tot alle tuinen, inclusief een biologische moestuin, te allen tijde

Weide Cottages 2 bedrooms

Bewonder de schoonheid van het landschap bestaande uit weiden en ‘barrocais’, die zich vlak voor je ogen ontvouwen vanaf de patio en ramen van je huisje

Open voor de oneindigheid van het platteland, bedekt met olijfbomen, steeneiken en granieten rotsen, deze huisjes met twee kamers zijn bevoorrechte plaatsen om te socialiseren en gesprekken aan te gaan.  Of het nu binnen, in de woonkamer of buiten, op de patio is, omarm een ​​landelijk toevluchtsoord dat u ruimte biedt om te ademen, elke nacht vol sterren.

Breek brood en ontspan samen

Kook een maaltijd in de keuken en maak plannen voor later.  Verzamel rond de eettafel en vier alle goede herinneringen aan lekker eten.  Voel de ‘monte’ bewonen, brood breken en samen ontspannen. En bewonder vanaf uw terras de grote blauwe lucht.

voorzieningen

Ruimte
• Slaapplaatsen 4
• Kinderbedjes kunnen worden verstrekt voor kinderen onder de 4 *
• 1 futon kan worden toegevoegd voor kinderen tussen 5 en 12 jaar oud **

Deze huisjes (155 tot 175 m²) geven toegang tot een buitenterras (40 tot 120 m²) en bieden uitzicht op het ‘barrocais’ landschap en de wilde weiden.  Elk huisje bestaat uit een ruime woonkamer met banken, televisie en koffietafel, een volledig uitgeruste keuken met apparatuur van Gaggenau en Smeg en een eethoek met een tafel voor 6 personen.  Elk van de 2 slaapkamers heeft een badkamer met douchecabine of bad en vloerverwarming.

1 futon toegestaan ​​per cottage, met een kostprijs van € 80,00 per nacht (ontbijt inbegrepen), afhankelijk van aanvraag en beschikbaarheid – niet inbegrepen in de cottage-prijs

voorzieningen
Directe toegang tot de buitenruimte (semi-privéterras en weide met ‘barrocais’)
100% beddengoed van Egyptisch katoen
Donzen en donzen kussens en dekbedden
Susanne Kaufmann badkamerbenodigdheden
Vloerverwarming in alle badkamers
Semi-professionele föhn van 2100 W
Air Conditioning met individuele bediening
Draadloze telefoon
USB-stekker
Gratis wifi
Tv met wifi en Bluetooth-toegang
Digitale kluis
Minibar
Nespresso-apparaat
100% wollen dekens
Terras met tuinmeubelen
Roomservice
24-uurs receptie en conciërge
24-uurs roomservice met schoonmaakservice en turndownservice
Was- en stomerijservice ingesloten
Boerderij Ontbijt voor vier gasten (met lokaal ambachtelijk brood en ander geselecteerd voedsel), indien genomen in het restaurant
Spa (ontspanningsruimte, droge sauna’s, ceder heet bad en studio)
Buitenzwembaden (lente / zomer)
Gratis klassieke fietsen om door de ‘monte’ te fietsen
Kinderfaciliteiten (speelkamer) en speurtocht
Wandelingen over het landgoed (inclusief boerderij)
Volledige toegang tot alle tuinen, inclusief een biologische moestuin, te allen tijde

Boerderij cottages 3 bedrooms

Ga aan tafel zitten met familie of vrienden, deel een fles wijn en laat de geur van de olijfbomen en van de wilde bloemen binnen

Geniet van de omvang van dit huisje, waar u en uw gezin kunnen dineren en genieten van het comfort van de drie slaapkamers.  Betreed een eigentijdse ruimte, doordrenkt met verhalen over het agrarische verleden – ooit grote schuren, paardenstallen en koeienstallen, weerspiegelen deze huisjes zelfs vandaag de ruimte die nodig is voor het boerderijwerk;  waardeer de schoonheid van enorme bogen en hoge plafonds terwijl u uw gezin aan de gemeenschappelijke tafel verzamelt.

Ruimte en flexibiliteit van gebruik

Deze huisjes met één of twee verdiepingen hebben grote gebieden als gevolg van hun architecturale verjonging, met unieke functies voor het hosten van gezinnen, groepen vrienden of zelfs professionele vergaderingen in een flexibele en minder formele omgeving, maar nog steeds zeer comfortabel.

voorzieningen

Ruimte
• Slaapplaatsen 6
• Kinderbedjes kunnen worden verstrekt voor kinderen onder de 4 *

Deze huisjes met één of twee verdiepingen hebben grote gebieden (185 tot 220 m²) en unieke functies voor het hosten van families of groepen vrienden.  Ze geven toegang tot een buitenterras (30 tot 85 m²), met uitzicht op het landschap en het leven dat zich ontvouwt in de ‘monte’. Ze omvatten badkamers met douchecabine of bad en vloerverwarming, een ruime woonkamer met banken, televisie en koffietafel, een volledig uitgeruste keuken met apparatuur van Gaggenau en Smeg en een eethoek met een tafel voor 6 personen.

voorzieningen
Directe toegang tot de buitenlucht (hoofdstraat of landelijk landschap met terras met uitzicht op reflecterend zwembad)
100% beddengoed van Egyptisch katoen
Donzen en donzen kussens en dekbedden
Susanne Kaufmann badkamerbenodigdheden
Vloerverwarming in alle badkamers
Semi-professionele föhn van 2100 W
Air Conditioning met individuele bediening
Draadloze telefoon
USB-stekker
Gratis wifi
Tv met wifi en Bluetooth-toegang
Digitale kluis
Minibar
Nespresso-apparaat
100% wollen dekens
Terras met tuinmeubelen
Roomservice
24-uurs receptie en conciërge
24-uurs roomservice met schoonmaakservice en turndownservice
Was- en stomerijservice ingesloten
Boerderij Ontbijt voor zes gasten (met lokaal ambachtelijk brood en ander geselecteerd voedsel), indien genomen in het restaurant
Spa (ontspanningsruimte, droge sauna’s, ceder heet bad en studio)
Buitenzwembaden (lente / zomer)
Gratis klassieke fietsen om door de ‘monte’ te fietsen
Kinderfaciliteiten (speelkamer) en speurtocht
Wandelingen over het landgoed (inclusief boerderij)
Volledige toegang tot alle tuinen, inclusief biologische moestuin, te allen tijde
Andere activiteiten*
Susanne Kaufmann spa-behandelingen
Picknickmanden en mooie wandelingen
Rondleidingen naar de wijnmakerij en wijnproeverij
Paardrijden en lessen
Fietstochten op maat door de regio
Archeologische rondleidingen
Aardewerk workshops
stargazing
Birding
Ballonvaarten
Balans en pilates lessen

View More

Faciliteiten

Airconditioning
Basisvoorzieningen badkamer
Created with Sketch. Beddengoed
Beveiliging/ Alarm
Blusapparaat
Concierge aanwezig
Created with Sketch. Extra beddengoed
Föhn
Gratis parkeren
Handdoeken aanwezig
Kinderbedje/stoel
Kledinghangers
Kluis
Koolmonoxide melder
Massage aanwezig
Omheind
Prive Chef
Roomservice
Schoonmaak
TV
Was service
Wifi
Zwembad
Show All

Extra informatie

Hotel

Type Home

Culinair
Luxury
Romantisch
Wedding

Beschikbaarheid

  • Niet beschikbaar
  • Beschikbaar

Map

Review

0 review

Write a review

Created with Sketch.

Prijs op aanvraag

Informatie aanvragen

Owner

nousje@hellofrom.nl

Member Since 2020