HFIB099

14 sleeps – 7 slaapkamers – 7 ensuite badkamers – infinity pool – airconditioning – WiFi – tv in alle kamers – Sonos – alarm system – gym – 24h beveiliging – privé chef – dagelijkse full time  housekeeping – House manager altijd aanwezig

Vista Alegre is mogelijk de meest exclusieve en prestigieuze woonwijk van Ibiza en onze villa neemt de meest aantrekkelijke 3.600 m² daarvan in beslag met zijn locatie aan het water, waardoor directe toegang tot de zee mogelijk is. Dit is een van de beste privé-accommodaties op het eiland, ongeacht het aspect. De ongeëvenaarde ligging is slechts een van de vele voordelen.

 

Hoewel het een typisch modern ontwerp draagt, onderscheidt HFIB099 zich door het massale gebruik van natuurlijke materialen die een warmte aan de strakke structuur geven. Gasten kunnen gemakkelijk verwend worden met kiezen als het gaat om luieren of dineren buiten dankzij de aanwezigheid van vele treffend opgezette plekken rondom het pand – om nog te zwijgen van het uitgebreide overloopzwembad dat praktisch overgaat in de zee beneden.

 

Het binnenshuis van deze boutique villa is een apotheose van stijl en gedurfd ontwerp, alle materialen en elementen zijn van de hoogste standaard met een dominantie van warme, elegante tonen. De sfeer is luxueus en koestert zich in natuurlijk licht dankzij de uitgebreide glazen deuren die interne en externe ruimtes met elkaar verbinden. Alle slaapkamers kijken uit op de zee met hun minimalistische en toch verfijnde smaak.

 

HFIB099 bevindt zich boven op de elite lijst met privé villa’s op Ibiza, bestemd om een ​​favoriet te worden voor reizigers die luxe en stijl zonder compromis koesteren.

Voor meer informatie en/of beschikbaarheid

Neem contact op